Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - KamerMod na EliteMT2

xFrez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Nie wiem od kiedy, ale nie działa kamermod na elitemt2 (gdzieś pisali, że po ostatnim patchu).

Wklejam moda do klienta (zawsze w ten sposób łączyło) i gdy próbuję się zalogować, ciągle łączy z serwerem i nic się nie dzieje.

Nie zmienili IP, portów, pongu, bo sprawdzałem. Już od kilku dni poszukuje rozwiązania na ten problem, codziennie wchodziłem na MPC w nadziei, że ktoś poruszy ten temat, lecz w końcu napisałem. Proszę o pomoc.

@edit

albo spytam tak - czy komuś działa mod na elitemt2?

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Elite działa na modzie 2012

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do up, wpisz w google dodatki-wspomagacze i wejdz pod pierwszy wynik jaki wyskoczy.

Jest tam do pobrania klient razem z modem z dzialajacymi wszystkimi mapami i z mobami na nich.

Z rożnych względow jest wstawione hasło do wypakowania,ale to haslo mozna zdobyc w grze.

Wystarczy na czacie napisać ze ktos je potrzebuje i za darmo dostanie ,o ile będę w grze.

Gram w shinso to wolac o haslo mozna w shinso lub postawic sklep z napisem "chce haslo do moda".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...