Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam problem z grą

MaZZi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Chciał bym zapytać czy może ktoś z was miał podobny problem albo będzie mi wstanie pomóc z problemem uruchomienia gry.

Chodzi o to, że praktycznie każdy serwer prywatny nie chce się uruchomić u mnie na komputerze. Normalna polska wersja metina działa. Po włączeniu mignie tylko czarny ekran i proces w menadżerze po prostu sam się kill'uje.

Jeżeli ktoś kto ogarnia tego typu problemy mógł by pomóc był bym wdzięczny. Oczywiście za każdą pomoc kliknę wam tego plusa.

Dzięki serdecznie :D

Opublikowano

Witajcie !

Chciał bym zapytać czy może ktoś z was miał podobny problem albo będzie mi wstanie pomóc z problemem uruchomienia gry.

Chodzi o to, że praktycznie każdy serwer prywatny nie chce się uruchomić u mnie na komputerze. Normalna polska wersja metina działa. Po włączeniu mignie tylko czarny ekran i proces w menadżerze po prostu sam się kill'uje.

Jeżeli ktoś kto ogarnia tego typu problemy mógł by pomóc był bym wdzięczny. Oczywiście za każdą pomoc kliknę wam tego plusa.

Dzięki serdecznie :D

Mignie ? Hmm. Zaktualizuj sterownik na kompie bo te "mignięcie" to jakiś ukryty komunikat który ci nie wyskakuje.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Takie wyłączanie się gry to pewien proces, przez który Twój PC chce Ci powiedzieć, że czegoś mu brakuje.

Może to by przyczyna braku sterownika jak wspomniał Silver, a może to być też wina systemu. Masz XP/7/8?

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...