Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wie ktoś jak napisać komentarz w tym nowym Youtube ?

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wczoraj wbijam na YT i zobaczyłem straszny system komentarzy... jest do dupy , moim zdaniem Google niszczy te stronkę.

To tak, chce dodać komentarz ale nie wiem jak to zrobić bo : ,, Mam konto i klikam na ,,dymek" z napisem ,,Podziel się wrażeniami" i nic. Chce dodawać komentarze ale po prostu nie mogę :angry:

To YT schodzi na psy. To proszę o odpowiadanie i udzielanie się pod wątkiem :D

Pozdro. ;)

Opublikowano

Z komentarzami nic takiego zie nie stalo. Okropny jest jednak bug (?) z niedzialajacym przyciskiem "pokaz komentarz" zamiast niego jest "w odpowiedzi na…" i jak to klikasz odswieza mi strone zamiast pokazac komentarz lol,:/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

zamiast wprowadzić coś, co było przetestowane i sprawdzone, to wprowadzają coś, co jest chujowe i nie działa.

lolol

Opublikowano

Teraz nie mogę pisać komentarzy... Znaczy mogę ALE jak już chcę go ,,udostępnić" to pisze że jest błąd i że mam spróbować później... Tak pod każdym filmem.

Stare komentarze były lepsze.

Np. Ten ,,w odpowiedzi na" jak na to klikasz to odświeża się strona lub otwiera się nowa karta.

Google+ To porażka :| Poco im to było jak i tak nikt z tego korzystać nie będzie.

Powinni wycentrować obraz strony by był na środku.

YT dawno już zostało popsute przez Google

Opublikowano

Wy też macie błąd kiedy dodajecie komentarz ?

Piszę komentarz, chcę ,,udostępnić" klikam i JEB ! ,,Podczas zapisywania komentarza wystąpił problem. Spróbuj ponownie" nie wiem dlaczego tak jest...

Też tak macie ? Wiecie jak to naprawić ?

Opublikowano

Jeśli nie wchodzisz na gugl plus długo a ustawiles sobie dziwna nazwę mogli ci zblokować konto za zła nazwę. Musisz wtedy wejść na google+, na górze powinna być informacja o blokadzie. Robisz co każą i tyle.

Nie uzywam google+ wcale, ale siedzę na telefonie cały czas i użytkuje mobile YT. Mialem dużo błędów; gry play nie działały, nie moglem wejść na G+ itp. Wszedłem niedawno, pierwszy rsz od pół roku na G+ na kompie i okazalo się ze od kwietnia aż byłem zablokowany przez zła nazwę (Umoteks Dwunasty). Zmieniłem sobie na Stanisław Walciesię i odblokowalo, i wszystkie błędy zniknęły :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie mam żadnej blokady :| po prostu nie mogę publikować tych komentarzy :(

PS. Jak zmienić nazwę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...