Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard, pytanie

Bambus.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Nie wiedziałem gdzie się z tym zwrócić więc piszę to tutaj. Otoż, kupiłem sobie paysafecard (100 PLN) i wpłaciłem na konto mypaysafecard. Teraz w sumie się trochę pogubiłem i nie wiem czy oni pobierają jakieś opłaty miesięczne czy są jakieś podatki itd. Stąd właśnie moje pytanie. Czy jeśli wypłacę sobie to 100 zł dajmy na to na RP to LOL'a i na koncie mypaysafecard zostanie 0 zł i przestanę używać tego konta już w ogóle to zostanę obciążony jakimiś miesięcznymi opłatami ( jeżeli tak owe są ) lub podatkami i innymi rzeczami ? Proszę o pomoc smile.png Pozdrawiam !

Opublikowano

Tylko jeśli przez rok nie użyjesz konta do transakcji, to opłata jest pobierana w wysokości 5 zł

Opublikowano

Ok, dzięki. A co jeśli chce w ogóle przestać korzystać z paysafecard ? Tak żeby nie płacić tej opłaty 5 zł ?

Czyli dziś 6 listopada 2013 nie bede korzystać z paysafecard to 6 listopada 2014 pobiorą tą opłatę?

Opublikowano

A jak dezaktywować konto czy coś? Da się tak w ogóle ? Bo raczej nie zamierzam już zniego korzystać a nie widzi mi się płacić to 5 zł co jakiś tam okres czasu.

Opublikowano

Ale chyba nie trzeba mieć konta, aby kupić rp. Wystarczy wklepac kod, tak jak. w bfh lub bfp4f

Opublikowano

Ale chyba nie trzeba mieć konta, aby kupić rp. Wystarczy wklepac kod, tak jak. w bfh lub bfp4f

Tak teraz wiem jednak wtedy robiłem to pierwszy raz. Tak wiec wiec moxe jak dezaktywowac to konto ?

Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo ... Jak mam dezaktywować to konto żeby nie płacić jak nie będę go używać ? Tak jak ktoś wyżej powiedził że po roku nie używania płacę 5 zł

Opublikowano

Jeśli nie wykorzystasz swojego paysafe w ciągu dwunastu miesięcy od daty rejestracji, to jest pobierane od ciebie 7 zł- przynajmniej tak jest napisane w ich portalu https://www.paysafecard.com/pl-pl/produkty/paysafecard/.

Tak czy inaczej masz rok czasu i setkę na koncie. Możesz sobie kupić za to niezłe gry. Następnym razem, jeśli nie jesteś pewien czy wykorzystasz kartę, to kup na mniejszą sumę na przykład 20 lub 30 złotych.

Opublikowano

Nie płacisz za posiadanie konta, tylko płacisz z kodu, nawet jak nie mam kodu wpisanego na konto, to i tak tracę co rok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...