Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [tutorial]ibot

Kirkor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra mam inny problem ^^ stary już załatwiony. Dobra normalnie wpisuje wszystko zgodnie z poradnikiem, wchodzę w iBota, loguję sie loaderem z portem 16000 i Redirect IP. Dobra serwery są trochę luźniejsze więc wbijam za pierwszym razem, wchodzę na postać i kiedy klikam w ikonkę bota, tam gdzie powinien być nick lvl itd. nie ma nic tak jakbym się nie zalogował, potem patrze na Status Log i tam co sekundę, dwie pisze mi Logout Successful. I nic chyba zrobić nie mogę. :/ Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam mam jeszcze jeden problem.

Otoz moj warrior 1h sword zapuszcza buffa moving march i gdy spowrotem chce zalozyc 1h sword + shield to zaklada tylko sworda a shielda nie. Jest jakies rozwiazanie?

Opublikowano

Wejdź do folderu "iBot Necessities" i skopiuj wszystkie pliki OCX do C:\Windows\System32 oraz uruchamiaj Ibot'a jako administrator.

Sig.png

Opublikowano

juz mapy i scripty mam, potrzebuje OCX files, ale to na odsiebie... trzeba miec libraryfiles? bo antywirus mi to zablokowal i nie moge zainstalowac

@edit czemu www.ibotsro.com nie dziala ?

Opublikowano

ver 1.008 to wersja RiBota czyli Ibota do rusro - sciagnij ibota do isro

To jest ukryta treść, proszę

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

• Dodaj nową pozycję...