Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800 IP

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, napaliłem sie na ADC za 4800, a wyszło że chce inną postać :P - chce jedną z tych postaci: Yorick,Vladimir,Riven( na Riven sie napaliłem jak widziałem co odp*erdala na soloq nafeedowana ) Nocturne, Maokai, Irelia.

Postać na jungle/topa. :) - najlepiej ad i nie zbyt trudna do ogaru.

Opublikowano

Yorick: Bardzo dobry solo toper

+Dobry tank

+Spory dmg

+Slow

+Dobry ult - jeśli nauczysz się grać Yorickiem i będziesz wiedział jak rozporządzić ulti wygrasz każdą grę :)

:)

Opublikowano

Z wymienionych, to chyba RIven. Nie jest to łatwy champion, a ba, wręcz jeden z trudniejszych, ale nim możesz wyczyniać cuda. Z pewnością ma ogromny potencjał do walk 1 vs 1 czy 1 vs 2, zaś jak wspomniałeś - nafeedowana, jest istną rzeźniczką oponentów. Jedynie co odrzuca z wyborem tego championa, jest wzmianka "nie zbyt trudna do ogaru".

Opublikowano

Polecam ci vayn
Plusy:
- odepchniecie
- stun
- true dmg(% hp)
- niewidka
Minusy:
- słaba w early.

kjdjjNf.png

Jeśli spodobał ci się mój post, nie zapomnij o Like ;p

Opublikowano

Riven jest spoko.
Nie ma many, dobre cc, wytrzymała z dmg, dobry escape system, można nią junglować i na topie grać, obszarowe skille, w tym ulti. Lecz uważam, że nadaje się jedynie na soloq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...