Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build Bm pomocy pierwszy raz gram

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zapytać jak prowadzić Surę BMa. Chodzi mi o punkty statystyk, skille i bonusy w itemkach. Nigdy nie grałem BMem i chciałbym spróbować dlatego proszę o pomoc żeby nie spierdzielić postaci. Z góry dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Najwazniejszym bonusem dla sury BM jest int, przydaje sie również wartość ataku bo jak wiadomo BM'ka nie ma nic w podobie aury czy ostrza.

Statystyki to 1 HP - 1 INT, po wymaxowaniu do 90 lecisz w zręczność.

Build pod PvP

Duszek->Sfera->Ochronka->Mroczne->Ogniste->Duchowy

Build pod Expa

Ochronka->Ogniste->Duszek->Sfera->Mroczne->Duchowy

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Staty: 2 int : 1 wit.

Skille: Ochronka > Duszek > Sfera > Ogniste > Mroczne > Cios

Bonusy: Jak najwięcej inta, gdzie tylko się da. Możesz zainwestować też w zrękę. Do tego dużo na szybkość zaklęcia, lud i krytyka (gdyż bije głównie ze skilli).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

staty 2 int 1 wit duszek>sfera > ochronka >mroczne>cios - uniwersalne dobre do pvp jaki i do expa

a bony init maxuj :P hp ludzie kryt i szybkość zaklęcia się przyda i to bardzo oraz abs `ki do pvp

Jeżeli Pomogłem Daj Like :)

30331_27_09_10_7_54_46.png

Opublikowano

Statystyki: Jedziesz full INT, jak już masz na 90 to potem WIT do 90 i potem ZRE do 90.

Umiejętności:

1.Mroczna Ochrona (Najbardziej przydatny skill BM, powinien być maksowany jako pierwszy u każdego, kto dopiero rozpoczyna grać BM od zera)

-Myślę że i tak będziesz expił na koniu, to jest najlepsze rozwiązanie, więc skille atakujące ci się nie przydadzą, chyba że do pvp ale bardziej bym się skupił na expieniu a z czasem będziesz dobry do pvp.

Dalej to już twoja indywidualna kwestia, każdy ma swój styl gry BM.

Jedynie co mogę doradzić to nie maksuj Ognistego Uderzenia (Wiem że większość myśli że to typowy skill do expa ale wystarczy tylko na 1pkt. do odpychania mobów jak będziemy expić z buta np. w atlantydzie)

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Czesto pojawia sie pytanie czemu int.

BM to postac, ktora lepiej wali ze skilli aniżeli z hitow.

Do tego, nie ma skilla wzmacniajacego bron takiego jak aura.

Staty

2int : 1pż

Skille

Ochronka > Duch > Sferka > Ogn. > Mroczne > Cios

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...