Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3d]Pineq

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Cie drogi Mańku.

Szanuje twoje zdanie, które jest dla mnie pełne podziwu, jednakże muszę Cię zmartwić, to nie był zadnego rodzaju troll, forma obrażania czy też inna z tego typu rzeczy marna kompromitacja mojej osoby, nie! :)

Napisałem to, co jest powszechnie wiadome na naszym forum, każdy wie jak jest.

Również teraz dotarło do mnie, że i Ciebie w swoje złe szpony objęła Mijoszi i nie chce wypuścić, rozumiem ten ból, wiele osób przez to przechodziło, i tak jak pisałem... cycki przede wszystkim.

Rozumiem, wiem jak to jest gdy sie nie ma dziewczyny i szuka się wsparcia u przyjaciółek, koleżanek... no ale kurwa, w internecie? No serio? Różne były przypadki, jedni się po takim czymś wieszali, inni skakali z okna aka Magik i tak dalej. Mam nadzieje, że Ciebie to nie spotka, prosiłbym o odbanowanie również mojego konta, blokada została nałożona bez powodu. Po prostu była to inteligentna dyskusja z nieinteligentną osobą, proste i logiczne, no chyba, że to jest zbyt trudne do zrozumienia, no cóż.

Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Kochający, Pineq.

Opublikowano

Nigdy nie miałem nawet żadnego kontaktu z Miyoshi. Nigdy. Nawet niewiele o niej wiem, bo wróciłem na forum po długiej przerwie. Pragnę również poinformować Cię, że jestem w szczęśliwym związku w realnym życiu, na dniach strzeli mi i mojej wspaniałej dziewczynie rok stażu.

Twoje marne prowokacje i wypracowanie na temat "załatawiania wszystkiego cyckami" nie będą tu tolerowane. Przede wszystkim dlatego, że nie jest to prawda. Swoją drogą, tak bardzo się tym emocjonujesz, że podejrzewam, że masz spory problem na tym tle.

Pozdrawiam.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...