Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS Problem.

KamilTeamTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Od jakiegoś czasu nie mogę pograć normalnie w cs...Co chwilę w prawym górnym rogu pokazuje mi się jakis Warging: są różne....Założyłem swój serwer ale ja mam to samo i inni też.

Moje pytania to jak to naprawić, i jak zrobić to na serwerze.Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Pewnie tracisz pakiety. Zadzwoń do dostawcy i poinformuj ich o tym. Powinni przyjechać ci to naprawić.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

dfdf8fcgr.png To mamy.Ale mamy dobre nety o to chodzi.Rok temu na serwie co mieliśmy na strefa serwerów było ok a teraz na gameserv to jest.Nie wiem czy warto dawać kasę tam jak bd to samo.

Opublikowano

Jest to błąd niezależny od ciebie, tylko od twojego dostawcy... Tracisz pakiety (dane przesyłane z sieci do twojego kompa) i ty na to nic nie poradzisz. Możesz jedynie zadzwonić do dostawcy i powiedzieć, że takie coś się u ciebie dzieje i poprosić o specjalistę.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...