Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

taki tam program z nudów :D

maniak3311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym wam przedstawić program który zrobiłem dość dawno temu, a udostępniam go żeby sie nie zmarnował xD

Służy on do losowania zwycięzcy np.: z youtube.

Kiedyś udostępniałem go już na tym forum ale wtedy to było badziewie totalne że sie patrzeć nie dało.

Za aktualizowałem do 1.0.4 i w sumie ostatnia możliwa aktualizacja jak może nastąpić to 1.2 a w tym możliwość przesyłania nicków z komentarzy z youtuba ponieważ spisywanie ich wszystkich to strata czasu oraz zapisywanie większej ilości notatek z RandomWinnera.

PROGRAM NALEŻY WYRZUCIĆ NA PULPIT !

link do pobrania

http://www.mediafire.com/download/9f19ml1xmb6thwc/RandomWinner.zip

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/4c85adc802828a70535dd7adcde64659276e15393c0a039f97cd64e67a90150f/analysis/1383841614/

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

Nie trzeba na pulpit (chyba, że kolejne zbędne bajery ma). Program brzydki i ogólny przerost formy nad treścią. Patrząc w kod to ma masę zbędnych rzeczy (i ogrom kodu), a samego go można by napisać w kilku linijkach.

Zostawiłeś Ździchy, Marianki, Zbyszki i resztę zapisaną w paczce.

Bonus:
abdabd.jpg

9obpmnjr.png

Opublikowano

Nie trzeba na pulpit (chyba, że kolejne zbędne bajery ma). Program brzydki i ogólny przerost formy nad treścią. Patrząc w kod to ma masę zbędnych rzeczy (i ogrom kodu), a samego go można by napisać w kilku linijkach.

Zostawiłeś Ździchy, Marianki, Zbyszki i resztę zapisaną w paczce.

Bonus:

abdabd.jpg

hehe te ździchy to specjalnie xD

a co do zbędnego kodu to tak jak mówiłem cały ten program jest zrobiony z nudów a powiem szczerze że lubie sie w to bawić xD a ten error to specjalnie xD jak możesz zauważyć w textboxie wyświetlił się "ERROR" xD

nie jestem jakimś super programistą nie należe nawet do tych średnich i musze przyznać że jest niedopracowany xD bo to z nudów zrobione. Jak mi na czymś naprawdę by zależało

to poświęcił bym na to troche więcej czasu xD.

Pozatym nawet nie pamiętam jak ten błąd sie wywoływało jednak wiem jedno, ten błąd jest dla beki xD

oczywiście postaram sie naprawić i posprzątać w kodzie, a jak to zrobie dam nowy skan i link do downloadu.

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

Według mnie wrzucanie czegoś, co jak sam mówisz, zostało zrobione z nudów, na odwal się jest kompletnie bez sensu, bo ani się tym nie chwalisz (Bo raczej nic fajnego to to nie jest) ani nie jest przydatne (W sumie jest, ale ze względu na kod, i wygląd, i funkcjonalność to istnieje wiele lepszych narzędzi)

Chyba że chcesz by twój projekt został oceniony, więc:

• Brzydki, chociaż i tak ładniejszy od Windows 95
  • Zbugowany (Wbudowane błędy ? FAJNIE)
  • Nieintuicyjny (Na pierwszy rzut oka, nie wiadomo do czego dany przycisk służy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...