Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra klanowa

EMHA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż Modern Hussary słynie z gry we wszelkiego rodzaju Battlefieldy, nastał również czas na BF4.

Oto nasza strona: modernhussary.pl

i ts3: mhclan.servegame.com:1036

Modern Hussary

Regulamin obowiązuje od 01.11.2013 22:00 i może ulec zmianie(zmienione fragmenty są podkreślone).

Aby ubiegać się o przyjęcie do klanu Modern Hussary należy założyć w tym dziale stosowny wątek, a w jego temacie wpisać swój nick oraz miasto pochodzenia. Rekrutacja prowadzona jest wyłącznie na tym forum. Po złożeniu podania kandydat zostanie sprawdzony podczas treningu pod kątem jego umiejętności bojowych i komunikacyjnych.

Wymagania:
- Porozumiewanie się w języku polskim
- Posiadanie działającego mikrofonu kompatybilnego z programem TeamSpeak 3
- sprawny sprzęt komputerowy oraz łącze internetowe, zapewniające nieprzerwaną grę
- Regularna gra w BF4
- Przegrane minimum: 10 godzin w BF4
- Ukończone 16 lat
- Wchodzenie na nasze forum nie rzadziej, niż raz na 5 dni i bycie na bieżąco ze wszystkimi ogłoszeniami (nie wejdziesz po 3 dniach lub nie zgłosisz wcześniej nieobecności = wyrzucenie z klanu z możliwością przejścia ponownej rekrutacji)
- Kultura osobista
- Zdyscyplinowanie wobec Liderów Klanu

W szczególnych przypadkach gracz może zostać dopuszczony do rekrutacji nie spełniając któregoś z powyższych wymagań.

Okres próbny:
Kandydat na członka Klanu, po złożeniu podania, otrzymuje dostęp do klanowego Teamspeak'a. Od tego momentu ma on obowiązek być na nim obecny zawsze, kiedy jest w grze. Po złożeniu podania rozpoczyna się 2-tygodniowy okres próbny. W tym czasie kandydat powinien uczestniczyć w jak największej liczbie treningów, przynajmniej przez godzinę w każdym. Treningi klanowe rozpoczynają się codziennie o 20:00. Możliwe jest testowanie umiejętności rekruta także poza godzinami treningów, jeżeli tylko będą obecne osoby, które mogą ocenić grę kandydata. Po zakończeniu okresu rekrutacyjnego członkowie Klanu przedstawią swoją opinię na temat jego umiejętności oraz zagłosują za lub przeciw przyjęciu do Klanu. Głosowanie i opiniowanie odbywa się w wątkach z podaniami. Po uzyskaniu odpowiedniej liczby opinii Liderzy i Wiceliderzy podejmują decyzję na podstawie przedstawionych ocen. Adres naszego TSa to mh.net-speak.pl:3370

----------------------------------------

Wzór podania (UZUPEŁNIONY PRZYKŁADOWO):
Temat wątku: [Podanie] Mój_nick - Moje_miasto

Gram w BF4 od: Listopad 2013
Ile godzin dziennie mogę poświęcić na grę: 1-2
Nick postaci, którą będziesz grał podczas rekrutacji: Mój_żołnierz
Link do profilu postaci na Battlelogu: http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/user/DyMuS_85/
Doświadczenie: 2 lata w CoD 4, 1,5 roku w BF: Bad Company 2
W czym jestem najlepszy: Walka ciężkim czołgiem
Preferowana klasa: Snajper
Co robię w czasie wolnym: Gram w ping ponga
Dlaczego chcę do Was dołączyć: Bo macie kozackiego Założyciela!
Skąd dowiedziałeś się o Naszym klanie: battlelog, forum, etc
Kiedy zajdzie potrzeba czy jesteś w stanie złożyć się na server (pytanie opcjonalne): Tak

---------------------------------------
W PRZYPADKU BRAKU KONTAKTU W SPRAWIE OKRESU PRÓBNEGO PO TYGODNIU PODANIE ZOSTAJE ODRZUCONE!

REKRUT W PRZYPADKU PROBLEMÓW ZWIĄZANYCH Z REKRUTACJĄ ZOBOWIĄZANY JEST POINFORMOWAĆ NAS O TYM W WĄTKU Z JEGO PODANIEM!

Zmiany są podkreślone.

Opublikowano

Jest odpowiednie temat od tego.

http://www.mpcforum.pl/topic/1075196-szukaj-ludzi-do-wspolnej-gry-napisz-tutaj/

Pamietaj!

• [Pytanie] - Jeżeli masz jakieś pytanie odnośnie gry
  • [Problem] - Jeżeli masz jakiś problem z grą
  • [TuT] ; [vTuT] ; [mini-TuT] - Jeżeli Twój temat jest poradnikiem
  • [Dyskusja] - Jeżeli temat służy do dyskusji
  • [info] - Jeżeli masz do przekazanie jakąś informacje dla użytkowników forum
  • [inne] - Jeżeli żaden z wyżej wymienionych prefixów nie pasuje do Twojego tematu

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...