Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ramka na koniec

Gqonvi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Obecnie udało mi się wbić diament drużynowy na trójkach i z tym wiąże się pytanie. Otóż wcześniej wbiłem już gold na Solo q i zastanawiam się jaka ramkę na koniec sezonu doprawi mi system - Czy to będzie tak, że będę miał diamentową na trójkach a złota na piątkach, czy może da mi najwyższą ramkę na każdej mapie? Cóż, proszę o odpowiedź.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Podczas wchodzenia na kolejki solo Q bedziesz mial zlota ramke, a podczas wchodzenia na gry 3x3 bedziesz mial diamentowa, proste ;)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

No ale za ramki przyznawane są również avatary, czyli jednym słowem będę miał na piątkach złotą ramkę i np diamentowy avatar?

FyvzeeY.png

Opublikowano

No ale za ramki przyznawane są również avatary, czyli jednym słowem będę miał na piątkach złotą ramkę i np diamentowy avatar?

no bedziesz mogl ten avatar sobie ustawic i ludzie beda podziwiac twoj diament na solo q i w 5v5

Opublikowano

lol ludzie skąd wy tą wiedzę bierzecie? Tak było w S2 a w FAQ odnośnie nagród w S4 masz wyraźnie napisane że nagrody za 3v3 będą widoczne we wszystkich trybach gry. Tzn twoje najwyższe osiągnięcie.. np. jeśli masz na trójkach silver, w solo q gold a 5v5 plat. to będziesz miał platynową ramke.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

,,Nagrody zależne będą od poziomu, osiągniętego w rozgrywkach rankingowych na koniec sezonu 3 i możesz je zdobywać za uczestniczenie w takich rozgrywkach w dowolnym trybie gry (solo, duet, 5v5 oraz 3v3). Zdobyta nagroda zależeć będzie od najwyższego kręgu, jaki uda ci się uzyskać.

Pamiętajcie, że w przypadku nagród 5v5 i 3v3 należy wygrać z drużyną przynajmniej 10 meczów.''

Jeszcze raz napiszę :

Zdobyta nagroda zależeć będzie on najwyższego kręgu,jaki uda ci się UZYSKAĆ !.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

highlander tak bylo na początku zapowiedziane że najwyższa dywizja będzie wyświetlana wszędzie ale jakiś miesiąc temu zmienili ze będzie wyświetlać się to co uzyskales na danym trybie masz gold w solo a na 3 vs 3 będziesz mial inna. ramkę zlota jak będziesz gral solo i diamentu jak 3 vs 3

sry za bledy komórka

Opublikowano

Na 5vs5 ramka z 5vs5, na 3vs3 ramka z 3vs3. Na Aramie, grach niestandardowych i Dominion wyświetlana będzie ramka zdobyta za najwyższą pozycję ogółem.

Ale każdy mądrzejszy od poprzedniego.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...