Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reported

Haxiteqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Uzywal ktos z was opcji "Zglos skarge" czasem zdarza mi sie latac na fazie i kogos pocisnac jakims epitetem jesli mnie sprowokuje. Dostal ktos za to bana czy cos? ,mi wydaje sie ze Ganjin to olewa i nie czytaja tych skarg, na ile jest ban za przeklinanie?

Opublikowano

Używam ale raczej oni mają to gdzieś bo o ile pamiętam to jest w języku angielskim a gdyby się tym przejmowali to by to spolszczyli, ale jeżeli to nadal jest w angielskim to wątpię że to ich obchodzi bo nawet dźwięki spolszczyli

Opublikowano

Najpierw niech się wezmą za rammerów i teamkill, a potem niech dają bany tym, którzy na takowych wrzeszczą.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Najpierw niech się wezmą za rammerów i teamkill, a potem niech dają bany tym, którzy na takowych wrzeszczą.

Teamkill mogliby surowiej karać, z rammerami sobie nie poradzą, ale trzeba się zachować i nie obrażać nawet denerwującego gracza.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Teamkill mogliby surowiej karać, z rammerami sobie nie poradzą, ale trzeba się zachować i nie obrażać nawet denerwującego gracza.

Bez przesady, są granice. Jeśli ktoś z mojej drużyny rozwala mi 4 samoloty w jednej rundzie (zresztą byłeś przy tym), to nie będę siedział cicho i udawał, że mi to nie przeszkadza.

A co do rammerów to kara 10k za umyślną kolizję i po problemie ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Bez przesady, są granice. Jeśli ktoś z mojej drużyny rozwala mi 4 samoloty w jednej rundzie (zresztą byłeś przy tym), to nie będę siedział cicho i udawał, że mi to nie przeszkadza.

A co do rammerów to kara 10k za umyślną kolizję i po problemie ;)

Problem z odróżnieniem przez grę kolizji umyślnej od nieumyślnej. Co do team killi jest już automatyczny system banowania. Po kilku TK dostajesz 24h.

Co do działania skarg..działają i coś tam banują,kilku znajomych już miało ban na chat na kilka dni

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

czytają, jest- zostałem zaraportowany po tym jak zaczolem jechać bezuzytecznym noobom i szkodnikom... (sojusznicy 3x mnie zramowali a następnie kolejny mnie zestrzelil) szlag mnie trafil i poniosło mnie... dostałem ban na nick i 48h zakazu pisania na czacie... zobaczymy co będzie dalej, bo jestem wqurwiony i to maksymalnie :P sprawa jest w toku- napisałem do moderatorow i przedstawiłem powtorke, czekam na odpowiedz jak można się bronic przed nagminnym teamrammem, teamstealem i teamkillem, bo wg mnie powinny być pewne granice... kare poniosłem- stracilem nick, który mam w wielu grach, dzięki czemu jestem latwo rozpoznawalny i dalej nie mogę pisać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...