Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z teksturami/grą

cycu399

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loguję się - Nowy świat/ badz jakikolwiek inny save.
Gram sobie ZBIERAM JAKIS KWIAT. i bum widze tylko lawe,wodę, i zwierzęta. Brak jakichkolwiek innych tekstur
Robiłem:
usuwałem pliki z Appdata.
Wgrywałem inne tekstury
Usuwałem .minecraft. i włączałem MC jeszcze raz.
Aktualizowałem jave.
Nadal posiadam ten sam błąd ;/
pomocy :) !!!

Opublikowano

Ja mam w 1.7.2 takie coś że jak wchodzę na save to mam takie rozmaziane wszystko.. Np: wszystko się tak dziwnie rusza i kolory są rozmaziane

W twoim przypadku to muszą być te super tajne opcje czy jakoś tak

Opublikowano

mam ten sam problem.

v1.7.2

Mam win8 jak cos.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ej a poklilaj w taką opcję SuperSecretOptions bo tam są takie jakby shadery i są takie różne które mogły to zrobić :>

Opublikowano

Też mam ten sam problem na oryginalnym minecraft'cie. Jak zbiorę jakiś kwiat, sadzonkę czy pochodnie zaraz widzę tylko pusty obszar i lawę. Taki problem mam tylko w wersji 1.7.2, bo jak odpalam 1.6.4 to wszystko jest ok.

@EDIT:

Chyba znalazłem rozwiązanie tego problemu. Poszperałem trochę na zagranicznych forach i okazało się, że należy wyłączyć mipmapping. U mnie to zadziałało.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Też mam ten sam problem na oryginalnym minecraft'cie. Jak zbiorę jakiś kwiat, sadzonkę czy pochodnie zaraz widzę tylko pusty obszar i lawę. Taki problem mam tylko w wersji 1.7.2, bo jak odpalam 1.6.4 to wszystko jest ok.

@EDIT:

Chyba znalazłem rozwiązanie tego problemu. Poszperałem trochę na zagranicznych forach i okazało się, że należy wyłączyć mipmapping. U mnie to zadziałało.

Dzieki ziomek kocham ci normalnie !!! :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...