Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za nic.

Daniello2721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci,

Dziś po raz kolejny przeprowadziliśmy masową akcję przeciwko botom. Większość ukaranych osób korzystała z tzw. pixel botów. Z żalem musieliśmy zablokować pond 9000 kont, na których wyraźnie dochodziło do naruszenia OWH. Mamy nadzieję, iż da to wystarczająco mocny sygnał, iż tolerujemy jedynie postawę fair play w stosunku do innych graczy.

Ciężko przeczytać? Tak Pixele są wykrywalne

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci,

Dziś po raz kolejny przeprowadziliśmy masową akcję przeciwko botom. Większość ukaranych osób korzystała z tzw. pixel botów. Z żalem musieliśmy zablokować pond 9000 kont, na których wyraźnie dochodziło do naruszenia OWH. Mamy nadzieję, iż da to wystarczająco mocny sygnał, iż tolerujemy jedynie postawę fair play w stosunku do innych graczy.

Ciężko przeczytać? Tak Pixele są wykrywalne

a problem z wstawilem link zamiast tekstu ze strony ? -,- no dobrze, ale pixele klikaja za nas na komputerze nie ingeruja w pliki gry. wiec na jakiej podstawie bany ? poza tym wielu moich znajomych ktorzy niczego nie uzywali dostalo bany za nic. ja uzylem kilka razy na chwile i nie dostalem. to chyba jest podstawa do tego ze trudno zrobic zeby pixele staly sie wykrywalne. moim zdaniem dawali bany "na slepo". wiec prosze nie pokazuj sie jako lepszy od innych, ze tak to nazwe, bo sie troche mylisz ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Pasjonat
Opublikowano

Na chuja nie na ślepo.. Jak zbierasz 24/7 pixelbotem skrzynki to widać chyba ?? Więc już mają podstawe do zbanowania ..

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Tia na ślepo , a pomyśl sobie jak powiedział @up nie wydaje Ci się dziwne że ktoś lata cały dzień i zbiera skrzynki? Z własnych chęci czy uzależnienia ? Nie sądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...