Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]GTA V

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Otóż zakupiłem GTA V na XBOX 360. Lecz mam małe pytanko , bo gra jeszcze nie przyszła (kupiłem przez allegro) . Czy w opcjach będzie możliwość ustawienia polskich napisów z dialogów ? Chodzi mi o to jak ma Remigiusz Maciaszek na yt , tylko że on gra na PC. To wygląda mniej więcej tak : http://www.youtube.com/watch?v=Gl-C2pU0duc (minuta 02:14) Z góry dziękuje za odp. ^ ^

Opublikowano

jeżeli kupujesz polską wersje gry, to z automatu masz ustawione polskie napisy. Jeżeli nie, to prawdopodobnie w opcjach możesz mieć napisy.

btw. nikt nie gra na PC w GTA V, bo niema wersji na PC, ale spoko...
"Rock morze"

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dodam, że nie wszystkie wersje posiadają opcję "polskich" dialogów. Np. jeżeli kupujesz w Polsce, masz z automatu po polsku, a jeżeli z Chin to po chińsku. Z tego co się orientuje, a przynajmniej tak słyszałem to pewna wersja Amerykańska, nie ma napisów po polsku.

Jeżeli zaś kupisz dobrą wersję, powinieneś mieć polskie napisy - wykonane przez chyba "Cenegę" :)

Opublikowano

jeżeli kupujesz polską wersje gry, to z automatu masz ustawione polskie napisy. Jeżeli nie, to prawdopodobnie w opcjach możesz mieć napisy.

btw. nikt nie gra na PC w GTA V, bo niema wersji na PC, ale spoko...

"Rock morze"

Przeciez rock ma ps3, ps3 mozna podłączyć do pc'ta, to może nagrywać przeciez -,-

Opublikowano

Przeciez rock ma ps3, ps3 mozna podłączyć do pc'ta, to może nagrywać przeciez -,-

Umiesz czytać?

tylko że on gra na PC.

Granie a nagrywanie to chyba jest różnica.

Nagrywać możesz z każdej konsoli.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Na PS3 GTA V ma taki jezyk jak ustawione w konsoli. Kupilem w Anglii mam angielski jezyk to gra po angielsku a jak zmienie na polski to gra po polsku wiec zgaduje ze na xBox to samo bedzie.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Umiesz czytać?

Granie a nagrywanie to chyba jest różnica.

Nagrywać możesz z każdej konsoli.

Jako ciekawostke i lekki offtop powiem ci, iż jest/była nie oficialna wersja ma PC. Mogłeś ją pobrać na kompa. Tylko szkopuł był taki, że jak instalowałeś to zabrało ci 18 GB. I jeszcze 18 GB których już nie odzyskasz ;)

Opublikowano

tak, było, te Ruskie gówno z chomika ;) ale z tym były legendy że niby nie działało, że to był właściwie mod do IV który dodawał San Andreas itp. itd.
Jebać to, Gta V oficjalnie nie wyszło na PC, i tego się trzymamy :P

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...