Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Automat 48h i 14dni

ArTmol1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim . Mam pytanie . Przymierzam się szeroko do kupna samego xboxa 360 z padem . I tu jest moje pytanie . Czy grając na Live i wykupując ten kod na 48h to czy czas jest liczony jako grę , że gram 2h to zostaje mi 46h czy czas ogólny ? I lepiej kupić sobie kody po 48h czy lepiej ten na 14 dni ?

Opublikowano

Czas liczy się od momentu wpisania kodu czyli jak nawet nie będziesz miał włączonej konsoli to i tak czas będzie leciał.

Lepiej kupić 14 Dniowy

Chyba że grasz w kratkę to w tedy lepiej 48H

Opublikowano

Czas kodu leci nawet gdy konsola jest wyłączona,jeśli masz zamiar grać dość często to nie kupuj ciągle kodów na 48h tylko kup sobie np:na 1msc za ~25zł.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Czas kodu leci nawet gdy konsola jest wyłączona,jeśli masz zamiar grać dość często to nie kupuj ciągle kodów na 48h tylko kup sobie np:na 1msc za ~25zł.

Xbox Live Gold na miesiac kosztuje około 15zł :P Ceny różnie skaczą, ale nigdy nie dochodzą wyżej niż 20zł na allegro.

I jak dla mnie, czy grasz dużo czy mało, to bardziej opłaca się kupować kody na 48H na allegro. 15 kodów to 12zł ostatnio tak było, co jest bardzo korzystne, bo wychodzi 12zł za miesiąc golda.

Chyba, że masz zamiar pobierać gry z Games with Gold, to wtedy zakup oryginalnego Golda, bo triale Ci tego nie umożliwią.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...