Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod 2 na windows 8.

xElosik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż problem wygląda mniej więcej tak: Odpalam coda 2, napoczątku nic nie mogę zrobić, wszystko trzeba ustawić klawiaturą bo myszka nie chcę w grze działać, więc muszę klikać start -> pulpit i wtedy na nowo uruchomić coda 2, okey ale co dalej? Gdy mam coda 2 chcę wejść w opcje ustawić jasność, dupa, nic w opcjach nie można zmienić, na serwer mogę wchodzić ale bez ustawionych opcji pod moje upodobania nie da się grać. Mam wersję oryginalną, uruchomiałem z zgodnością windows xp service pack 3 ale też nie działało. Nie wiem przez co występuję problem. Jak któs pomoże nagradzam limitem lajk :)

P.S tych problemów nie ma na single player.

Opublikowano

W jakim sensie nic nie można zmienić? Oraz jak grasz, skoro myszka nie działa. Chyba, że chodzi ci o to, że się centruje?

Spróbujemy coś poradzić na problem z myszka, ewentualnie będziesz musiał zmieniać ustawienia w konsoli.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

W jakim sensie nic nie można zmienić? Oraz jak grasz, skoro myszka nie działa. Chyba, że chodzi ci o to, że się centruje?

Spróbujemy coś poradzić na problem z myszka, ewentualnie będziesz musiał zmieniać ustawienia w konsoli.

Myszka nie działa tylko w menu, dopiero po tym co napisałem działa, w konsoli też próbowałem i też nic nie chce działać. Nie wiem czy to przez system czy przez coś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...