Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKILL] Tryby gry w S.K.I.L.L Special Force

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6a172fdd963b9d2a6b5d133f55f528.jpg

Blasting Game to tryb gry gdzie jedna drużyna podkłada bombę a druga drużyna ma za zadanie zabić wszystkich graczy z drużyny przeciwnej albo rozbroić bombę przed wybuchem.

c301145d111cc02cc697908a95e0ed.jpg

Single podobne do FFA każdy gracz jest sam bez drużyn gracz ma za zadanie zabić wszystkich zawsze są ograniczenia czyli żeby wygrać gracz musi zabić 10 razy graczy,20 razy graczy itp.

db861f511f02b2340f40f86565ea96.jpg

DeathMatch jak sama nazwa wskazuje są dwie drużyny jedna drużyna musi mieć więcej pkt niż drużyna przeciwna zazwyczaj trzeba zdobyć 5000 tysięcy pkt żeby wygrać mecz.

480a6eb22a8c868234d65501c9196d.jpg

Seizure to tryb gry gdzie jedna drużyna musi wykraść tajne dane a druga drużyna musi powstrzymać drużynę pierwszą przed zabezpieczeniem tajnych danych.

5e64db843ef985a96a6c34ffca2db4.jpg

Party to tryb gdzie dwie drużyny rywalizują ze sobą w różnych konkurencjach

Screeny wzięte z oficjalnej strony gry.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Party to nie jest

Party to tryb gry gdzie drużyny muszą albo się zabić albo strzelać pod nogami wroga. W takim trybie gry są 3 warstwy szkła a na dole są kolce kto spadnie w dół zabija się warto też przypomnieć że w tego trybu gry mam na początek tylko pistolet.

Party to jest coś w stylu ze 2 drużyny zmierzają się ze sobą w różnych konkurencjach :) Wiem to poniewaz gralem w amerykanską wersje gry i tam bylo wiele wiele więcej map. ;) Popraw :D

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Party to nie jest

Party to jest coś w stylu ze 2 drużyny zmierzają się ze sobą w różnych konkurencjach :) Wiem to poniewaz gralem w amerykanską wersje gry i tam bylo wiele wiele więcej map. ;) Popraw :D

A no może bo ja grałem na grass i tak właśnie były trzy warstwy szkła :). Ale dziękuje za podpowiedź.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Spoczko ;)) jeżeli chcesz coś wiedzieć o tej grze to pisz , mam 2 najlepszy klan w Polsce na skillu :)

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Po chuj poradniki tuturiale kurwa jak ten dział nie wejdzie na mpcforum z powodu durniów którzy nie chcą dodać tej wspaniałej gry...

(Nie powiem oficjalnie bo dostane bana lub coś w tym stylu)

LUBIĘ CZEKOLADĘ

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brakuje jeszcze jednego; Zimowej zabawy, czy jakoś tak.

W tym trybie chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę. Exp leci słabo. Atakuje się śnieżkami oraz wszystkim, co zbierzemy w trakcie gry.

Po za tym to wszystko jest na stronie skill'a, z tymi samymi obrazkami.

897771404427433574016.png

Opublikowano

Dzięki za poradnik! Dopiero zaczynam grać w tę grę, napewno się przyda :) Pozdrawiam i lajk!

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik nie jest w 100% precyzyjny. Nawet nie napisałeś trybu gry PvE. Według mnie taki poradnik powinien zostać trochę bardziej dopracowany.

• 1 rok później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [SKILL] Tryby gry w S.K.I.L.L Special Force

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...