Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kurl i przenoszenie danych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, posiadam stronę na hostingu CBA. Jest tam zablokowany kurl i nie działa mi jeden skrypt. Teraz moje pytanie, który hosting wybrać jestem skłonny zapłacić parę złotych. Jeżeli już znajdę taki hosting to jak przetransportować pliki na nową domenę, tak aby wszystko działało. Z pewnych źródeł wiem, że jak reupne na nowa stronę, to i tak nie będzie działać. Czekam na odpowiedzi. Propsuje plusikami ;0.

Opublikowano

Tak rzeczywiście chodziło mi o curl :p, jestem skłonny zapłacić pare zł nawet za hosting, lecz skoro jest darmowy to interesuje mnie jak dokładnie przenieść wszystko na nowa strone, tak aby działało wszystko.

Opublikowano

Zależnie od skryptu zmieniasz ustawienia, dotyczące bazy lub ścieżek

Na darmowych curl strasznie zamula, nie wiem jak hostingier, ale polecam ci linuxpl.com 50zł/rok, prawie darmo.

Opublikowano

@up

sądzę że to będzie zbyt czasochłonne pisanie na nowo, patrząc na dzisiejsze standardy, obsługa cookiesów, SSL itd.

ale jest to najlepszy sposób na proste zapytania, można na żywca wklejać nagłówki z charlesa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...