Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS NA ETHANA.EU

Cytryn★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jest taki problem, że nie mogę odpalić tego bs'a by unpublished na serwerze Ethana.eu

TERAZ CZYTAJ ZANIM COŚ NAPISZESZ :

Zmieniłem rozszerzenie z .mix na .dll i kiedy robię inject następuję całkowite wypierdolenie clienta :/

I tak samo jest na bsie z pythona. Natomiast jak mam padmaka to normalnie zinjectuje, lecz jakby nie łapie łączności z clientem i wgl nie chce zmieniać bonów.

Tak więc apeluje do kogoś o podesłanie mi na pw albo pod tematem linku do działającego (dobrego) bs'a lub napisanie rozwiązania mojego problemu z wywalaniem clienta podczas injectu. :P

Byłbym wdzieczny za pomoc i chyba nie tylko ja więc łapki , gwiazdki czy co tam chcecie będą :D

Opublikowano

Mam ten sam problem, odpalam SB, wszystko ładnie pięknie. Kiedyś z niego korzystałem ale dla pewności robie tak jak na filmikach. Wyświetla mi się okno SwitchBota, po pierwsze nie mam żadnej rejestracji, a niektórzy piszą, że trzeba sie zarejestrować i zalogować. Natomiast jak klikam "Logowanie" i mi wyskakuje okno do zmieniania bonów. Postanawiam więc "wyciągnąć ID Zmianek", ale o nic nie daje, i w ogóle nie zmienia sie to całe ID. Wybieram jakie chce bony klikam start i oczywiście nie zmienia...

PS. też jestem z Etthany

Opublikowano

jak narazie to zaden bs nie dziala

Ethana ma takie zabezpieczenia ze to sie w glowie nie miesci-.-

Wypróbowałem all bs'y i zaden nie dziala ... -.-

Best%20Niddale%20EU_eune_76_6_logo.png
Opublikowano

Otóż działa tutaj bs By Unpublished czy jakoś tak jest on na forum .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ten silver to jakies kompeltne NIEPOROZUMIIENIE jak ty mogles dostac kid moda--..--

zero ogaru..

juz nie raz ludzie pisali ze Owy hack nei dziala a ty i tak dawales linki-.- Wez sie ogarnij wkoncu-.-

Best%20Niddale%20EU_eune_76_6_logo.png
Opublikowano

Mi to samo , napisalem temat ze szukam bs'a na ethane i zeby podsyłac tylko sprawdzone bs'y a on mi daje bsa ktory i tak nie dziala i pod kazdym tematem wysyla ten link...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...