Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki :<<<

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chłopy , mam problem. Opiszę Wam to najkrócej jak to możliwe. Siedziałem na kompie, gdyby nigdy nic, chciało mi się srać, no to poszedłem. Ściągnąłem słuchawki z uszów i poszedłem. Wracam, zakładam słuchawki, odpalam muzykę, coś mi nie pasuję, paczę, a tu jedna słuchawka nie działa ! :O Próbowałem ruszać tymi kablami, ale to nic nie dało, słuchawka jakby umarła. Druga działa normalnie. Jakieś sugestie jak to naprawić? coś z kablami porobić, czy coś, nie wiem. Na nowe słuchawki mam mało pieniędzy, a jak już kupować to porządne. Moje słuchawki to Creative fatal1ty hs-800.

Opublikowano

Może poszła się wysrać.. musisz poczekać xD

No ogólnie fatality psują się tak po prostu.. nawet nie wiadomo kiedy.

Może z kablem się coś stało, oddaj je do jakiegoś serwisu.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja miałem ta samo z hs 18. Działało działalo i w zasadzie akcja taka sama jak u cb :D.

Zakładam i dupa lewa słuchawka z dzyndzelkiem do podgłaszania przestała działać. Wydaje mi się że te serie HS są rąbnięte. Mam teraz hs-850. Trzyma się dobrze ale jak padnie to chyba na inna firme się przerzucę.

graphic.png
Opublikowano

Ja mam gamecom ale kumpel fatality 800 mial i tak samo mowil ze podczas gry mu jedna wysiadla ;}

niestety musisz zainwestowac w nowe ;) osobiscie polecam plantronic gamecom 367/780 cena od 100/200-300 (teraz sie nie orientuje ale jak kupowalem to tak bylo) albo zaiwestuj w siberie. Zalezy do czego maja byc te sluchawki i do ilu ;@

Opublikowano

Kabel prawdopodobnie, najczęstsza usterka chyba w słuchawkach. Daj do lutowania jak to gdzieś w środku, jeśli nie to zmień kabel o ile serwis takie coś będzie robił (a wątpię, albo będzie drożyzna)

Opublikowano

Sprawdzasz w którym miejscu nie ma napięcia i lutujesz o ile jest możliwość rozłożenia słuchawek.

Najczęściej psują się w okolicy panelu głośności, wejście do kompa albo zaraz obok głośnika kabelek się przerywa.

76561198090890807.png

Opublikowano

Weź małą lutownice, wyciągnij pada i rozkręć. Kabelek pewnie odpadł więc go przylutuj.

Thats all

btw. polecacie, kupujecie te syfy z creative i teraz macie.

Trzyma się dobrze ale jak padnie to chyba na inna firme się przerzucę.

epic, osoba która poleca ten syf w 3/4 tematach planuje zmienić je.

Opublikowano

Dobra, otwieram ponownie. Siadłem do tych słuchawek i chciałem za wszelką cenę naprawić je, naprawiłem wszystkie przerwania, ale słuchawki nadal nie działały. Ściągnąłem prawą słuchawkę, tam był problem, miałem w środku przerwany jakiś kabelek, zlutowałem i wszystko pięknie działa. Słuchawek nie polecam, zepsuły się tak o, gówno, gówno, gówno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...