Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] To robi się denerwujące.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko u mnie na Lolu są takie spiny z pingiem ? Normalnie mam 50 ms, a przy próbie robienia czegokolwiek na Lolu, mam do 300 ładnie. RIOT znów coś pierdoli na serwerach czy to mój net ? Mam Multimedię 25 mb/s.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

U mnie wszystko jest w porządku, więc chyba to nie jest wina Riotu, tylko Twoja :D

No to dziwne, bo komputer jest z lipca tego roku, internet jest w tym roku kupowany, więc ? Na speedtest.net mam do 50/60ms ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

U mnie również wszystko okej. Od kiedy tak masz?

Od dwóch/trzech dni. Nieraz mój net się spierdoli i normalnie na stronie mam 200 ms, w Lolu już nie wspomnę. Ale jak mam 25ms na stronie, to w grze normalnie po 50 ms. Nie ogarniam tego.

ezgif-com-effects.gif

Bywalec
Opublikowano

Ja zawsze po około 20/30, dzisiaj skakało do 100, więc na 90% coś z serwerami riotu.

Opublikowano

Też mówię, że mnie to dziwi. Aż pograć nie można normalnie, a Riot żadnego ogłoszenia nie da w sprawie problemów z serwerami ani nic.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A to całe czary mary z wyłączeniem LolClient.exe, z wyłączeniem programów, game boosterem itd. porobione?

Łap to

https://support.leagueoflegends.com/entries/21210986-Poprawianie-lag%C3%B3w-op%C3%B3%C5%BAnienia-i-pingu

Zadzwoń do operatora upewnić się, że nie ma nic od nich. Jak Ci powiedzą, że nie mają problemów no to wina RIOTu nie? :)

Moje pierwsze stwierdzenie padło na Multimedię, bo jestem pewnie na kanale, gdzie zawalone jest od użytkowników i sieć laguje. Ale jak to będzie szło tak dalej, to zadzwonię ;) Nie mam nic włączone ;)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...