Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z lolem

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wziąłem jakiś plik otworzyłem przez worda bo kolega na skype wysłał mi coś, więc chciałem zobaczyć i potem chce otworzyć lola tu patrzę wszystkie ikonki na pulpicie jak i w pasku zadań mają ikonkę word , otwieram lola a on otwiera się w wordzie tzn nie otwiera się lol tylko word z jakimiś napisami tak samo inne pliki.

Jak to naprawić?

Dodam, że już resetowałem kompa i nie pomogło ;/

Opublikowano

Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na ikonkę i na właściwości powinieneś mieć za pomocą czego chcesz odpalić i zmień to na odpowiedni program w tym wypadku laucher lola.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Up działa teraz lol ale inne pliki nie bo teraz jak coś otwieram lol launcher sie otwiera i sam zamyka chyba że lola otwieram to normalnie ale jak chce np inny plik to nie mogę.

Teraz mam wszystkie pliki z ikonką lola zamiast worda i otwierają się jakby w lolu robiłem to tylko przy lolu a wszystkie ikonki się zmieniły czemu?

Opublikowano

Tutaj pomoże tylko reinstall raczej. Więc radze zrobić Ci to jak najszybciej. No chyba, że repiar lola.

Opublikowano

Up działa teraz lol ale inne pliki nie bo teraz jak coś otwieram lol launcher sie otwiera i sam zamyka chyba że lola otwieram to normalnie ale jak chce np inny plik to nie mogę.

Teraz mam wszystkie pliki z ikonką lola zamiast worda i otwierają się jakby w lolu robiłem to tylko przy lolu a wszystkie ikonki się zmieniły czemu?

Zaznacz jakiś plik tekstowy i zrób Otwórz za pomocą Word i zaznacz że używaj tego do wszystkich tego typu plików, a Lola reinstall.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To pomoże ktoś wkońcu ?

Zrobiłem reinstall lola dalej mam ikonkę inną na pewno da się to jakąś naprawić bo jak kolega wysyłał na skype coś i ja to chciałem otworzyć to nie mogłem więc wziąłem, że przez worda i otworzyło ale po tym wszystko się zmieniłlo na ikonkę worda??

Pewnie nie wiecie o co mi chodzi dlatego piszecie reinstall lola ale powtórzę lol mi działa jak zrobiłem żeby otiwerał launcherem lola ale teraz wszystko się otwiera w lolu:

jedynie problemu nie ma z gg,skype,lolem i netem bo lol się otwiera launcherem czyli normalnie gg i skype mam na dole w ukrytych ikonach a net mam na dole z ikonką lola ale wiem które to od prawej i klikam żeby otworzyło stronę i potem mogę normalnie ale reszta np radio OpenFM nie mogę, innych gier itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...