Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] S.K.I.L.L

MCKorsarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Ostatnio dostałem jakiegoś problemu ze skillem właściwie z tym patcherem GameForceLive. Gdy go odpalam od razu gra zainstalowana (S.K.I.L.L SF2) Powinna się uruchamiać automatycznie i tylko powinno się wyłączyć GFL, a u mnie zamiast gry pojawia się tylko problem tj. Code [41103] Failed to connect to server due to an unstable network connection. Try again if your network is connected. Reason: [ DFU Information File(root xml) ]

Chciałem podkreślić, że grę wcześniej miałem i ten błąd się pojawił to po próbach właczenia, resetowania łącz itd jak piszę w błędzie postanowił usunąc grę i ją od nowa zainstalować.. zainstalowała się bez pobierania.. nie wiem czemu a błąd jest ciągle. Teraz chciałbym się dowiedzieć czy to u mnie się coś popsuło i mi pomożecie naprawić czy to po prostu jest jakaś naprawa techniczna ze strony gry itp. Prosiłbym o bardzo szybką odpowiedź. z Góry dziękuje

Opublikowano

Nie działa dalej... nie wiem co z tym jest ... Jak nie działa to chociaż mi powiedz jak naprawić AVA'e bo to samo mam.. tylko że mam problem : CANNOT INSTALL AKAMAI ... kolejna gra z problemem a w życiu tak jeszcze nie miałem.. poleciłbyś mi od razu jakąś gierke F2P

Karta Graficzna : Intel® HD Graphics

Procesor 2x 2.30GHz. Intel® Pentium® CPU B970

4GB RAM

Opublikowano

Miałem również ten sam problem z tą grą a kompa mam w sumie z troszkę lepszymi parametrami więc nie przejmuj się to nie ich wina...

Powiem ci jakie czynności wykonałem i błąd zniknał :

1. Zainstalowałem na nowo grę

2. Wpisałem ten błąd w google i ściągnąłem jakieś pliki

3. Czytałem poradniki jak naprawić problem na oficjalnej stronie S.K.I.L.L

4. Zresetowałem łączę

5. Stworzyłem nowego użytkownika na którym zainstalowałem ponownie grę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...