Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Metinem :d

Smiglu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam instaluje sobie metina :D i gdy już pokazuje się torent jest 100% i wyskakuje mi okno TORRENT_PATCH_ERROR:CreateProcess failed with error 3: Ststem nie może odnaleźć określonej ścieżki.

Mam Win xp wcześniej nie miałem takich problemów :D aż do teraz ;/// Za pomoc leci +++ Z góry dzięki ;))))

Polska.Kraj którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu.

Opublikowano

ehh tez to mam ale na windows 7 i jest TORRENT_PATCH_ERROR:CreateProcess failed with error 2: Ststem nie może odnaleźć określonej ścieżki trzeba poszukac na boardzie ;/ jak cos znajde to napisze

Edit:mi juz dziala jak uruchomiłem jako administrator i ze zgodnoscia xp a ty sciagnij tego patcha powinno pomóc

http://metin2-team.pl/patch/metin2pl_02.02.2010.zip

to ten od wprowadzenia groty wygnńców

76561198004076728.png
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...