Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

│NOWOŚĆ│NOWY TYP SERWERA│►Serwer CHALLENGES◄

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! ;)

Już zamieściłem jeden temat na forum, pisałem w nim iż mam zamiar założyć serwer Minecraft z nowym trybem rozgrywki.

Pewnie wielu z was/nas oglądało wersje Blow'a (tak tego youtube'ra, to nie reklama), gdzie wykonywał on różne zadania powierzone mu przez widzów. Przyszedł mi do głowy pomysł aby taki tryb gry wprowadzić na serwery Minecrafta.

Na serwerze znajdował by się spawn, obok którego wybudowanych było by kilka aren. Areny po to, żeby oddzielić wyzwania łatwe od tych trudniejszych. Każdy gracz na wykonanie zadania miałby określony czas, za wykonanie otrzymywał by monety serwerowe, który by mógł na coś wykorzystać (jeszcze nie wiem na co). Do wykonywania zadań służyła by jedna mapa surowcowa/taka jak na większości serwerów survival.

Co wy na taki pomysł? Czy zagralibyście na takim serwerze?

PS Potrzebuję, kogoś kto potrafi pisać dość zaawansowane skrypty (oczywiście nic za darmo) po więcej zapraszam na pw! Na pewno się dogadamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...