Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] "Program przestał działać" help

GEKxPOMPA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś dostałem do kumpla bf4 na pendrive, zgrałem, zainstalowałem i podczas włączania przez ikonkę pojawia się ten czarny ekran i u góry ładują się te małe paski jak w bf3 po chwili wyskakuje "Program przestał działać" i że zostanie zamknięty. Szukałem w google i nie mogłem znaleść rozwiązania.Dodam że kumpel ma tego samego laptopa (lenovo g580) i ma 40-60 fps na medium.

Specyfika jak cos;

intel core i3 3120m

4GB ram ddr3

GF 710m

@ Tak przy okazji chciałbym się zapytać czy mogę podkręcić procka ? Bo mam 2x 2,4GHZ (albo 4x bo jak wchodzę w ustawienia to 4x pisze 2,5GHZ) i do ilu mógłbym go podkręcać i jak :) Jakby ktoś wytłumaczył lub link na PW do filmu pokazującego to byłbym wdzięczny !

LICZE NA SZYBKĄ POMOC :) !

Opublikowano

Jestem na telefonie ale z teco co pamietam to.

"Program przestal dzialac

Program zostanie teraz zamkniety "

pisalo tez ze jak znajdzie sie rozwiazanie to zostane poinformowany ale nic nie bylo ze czegos brakuje czy cos. Mam 64bitowy system win 8

Opublikowano

Dużo mi to nie dało. powinna być w tym błędzie tabelka z kodem błędu czy coś takiego. jak coś takiego wyskoczy to przepisz, skopiuj albo zrób ss'a tego błędu.

Opublikowano

Ok juz dziala ; )

nw czy to dzieki temu ze zaaktualizowalem sterowniki do najnowszych pod gry czy cos ale dziala.

Myslalem ze bf3 na low pojdzie a tutaj bf4 na medium ;>

tylko mam pytanie/problem otoz lagow nie mam ale raz na 2/5/10minut jest taka scinka na kilka sekund tzn. Ta scinka wyglada tak ze np. ide sobie, typek cos mowi albo ktos strzela i czasem scina i kilka razy to samo np. mowi "czesc" i podczas scinki kilka razy tak a potem nadal normalnie. Bardzo to nie przeszkadza ale jak dziala na 40/50+ fps to niech chociaz dziala dobrze. Napewno wiecie oco chodzi. W ustawieniach nic nie zmienialem, wszystko domyslne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...