Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ciekawostka] Gta san andreas przechodzień mówiący kod

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nigdzie nie znalazłem na tym forum nic o tym temacie oraz nigdzie na gogle a więc:

W gta sa gdy chodzimy po ulicy czasem można spotkać przechodnia który wymawia kod Kangaroo na początku nie wiedziałem co on gada a więc wpisałem kangaroo od razu po tym zobaczyłem cheat activated ale nie widziałem żeby coś się zmieniłem gdy chciałem wskoczyć na radiowóz i kliknąłem shift cj skoczył bardzo wysoko.Do tej pory spotykam czasem przechodniów mówiących kod kangaroo

A więc co o tym myślicie?

Opublikowano

Było to 2 lata temu napisałem to teraz ponieważ wcześniej myślałem że wszyscy już o tym wiedzą: Byłem wtedy obok domu cj wychodziłem obok domu raydera i szedłem pozabijać policje itp. itp.. I po chwili szedł ten facet Ten co ma niebieską koszule w białe paski

Powiedział kangaroo nie wiedziałem co to znaczy myślałem że to normalne słowo ale później zobaczyłem na necie ciekawostki w gta sa jak i kody (wtedy pierwszy raz w gta sa grałem) i na jednej stronie zobaczyłem kod kangaroo a dokładnie go wymawiał tak oto właśnie ten przechodzień mówił 'Kangaroo' tak jakby krzycząc często takie słowo od niego spotykałem możesz sobie sam sprawdzić torchę sobie popatrzyć i pochodzić właśnie za tym kolesiem w niebieskiej bluzie z białymi paskami pochodź za nim będzie mówił różnie aż powie słowo kangaroo.Ten kod można wpisac jest on na duże skakanie taka była moja historia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...