Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chętni do wspólnej gry

szalonyjoe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukam chętnych do wspólnej gry bo jesteśmy rozwaleni po wszystkich serverach , bez sensu z taka gra Planuje żebyśmy wszyscy razem osiedlili się na 1 servie i zrobili cos wspólnie .

Czekam na propozycje Potem zrobi się ankiete i wybierze 1 server

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

Isro tez upada z tego co widziałem . na allegro wiecznie było mnóstwo ofert sprzedaży kont a teraz lipa , poza tym bez bota się tam nie obejdziesz z ratami x1 a bot płatny albo ban za nielegala

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

• Co do serwera wszyscy na jeden server nie pojda.Powod? Każdy inny cap i rate preferoje

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

jezeli szukasz dobrej ekipy do grania, to na tym forum jej nie znajdziesz. Kazdy mowi, ze bedzie gral..pograj godzine nie spodoba mu sie bo party nie dostanie w gildi bo jest full i bedzie rage quit. Lub tez po prostu zaloguje sie raz i wiecej juz nie zagra. ;)

Opublikowano

jezeli szukasz dobrej ekipy do grania, to na tym forum jej nie znajdziesz. Kazdy mowi, ze bedzie gral..pograj godzine nie spodoba mu sie bo party nie dostanie w gildi bo jest full i bedzie rage quit. Lub tez po prostu zaloguje sie raz i wiecej juz nie zagra. ;)

Zgadzam sie z Toba, nawet na starych serwerach typu tsro ksro szukalo sie party tygodniami na forum i co z tego jak ktos wbil na kilka dni i potem brak ekipy i gralo sie tylko we 3-4 osoby którym naprawde zalezalo cos zdzialac.. Musze sie zorientowac co do tego r-sro to jest global od isro ktos sie orientuje, lub moze przekierowac gdzie znajde cos na ten temat?

Z góry dzieki za pomoc, pzdr ;)

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Isro teraz zrobiło sie super w miesiąc wbilem 74 ! A dawniej miałbym moze 40-43 . Duzo scroli z expem premium itp , a Polaków średnio .. Znajda sie pojedynczi

Opublikowano

Zapraszam do gry na serwerze prywatnym,zaczynam dziś liczę na dobry zespół i zabawę bo samemu się nudno gra ;]

Ncik : TrustAble19

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Zapraszam na serwer Styxs, ruszył przedwczoraj, bardzo dobrze się gra, jest PL gildia, cały czas przybywa ludzi. // xCloud

Opublikowano

DAWAJCIE ogarniamy 1 serwer żeby raty były ok. 20-40x exp gold i drop x3-5 .
Ja mam swój serwer ts także można by było wbić i razem w party pobić, lub coś ciekawego porobić.
SRO nie ogranicza się tylko do expienia, wiele ciekawych rzeczy można porobić .
Jakby co pisać priv serwer, ts podam priv również.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proponuję Layers cap 100, priv który zostanie otwarty dzisiaj o 24.

Otwarcie odbędzie się jednak jutro, o której? Tego nie wiem.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Witam, dołączam się do ekipy. Jeżeli zdecydujecie jaki server a według mnie jeżeli priv to cap 100 bądź 110 z koniecznością EU .
Jutro więcej na ten temat się wypowiem, gdyż teraz idę w kimono :) Pozdrowionka .

Poszukuję dobrej, zgranej ekipy do wspólnej gry w Silkroad. Może być to prywatny server, jednakże uwzględniam również globale i te sprawy.
Jeżeli szukasz również tego samego, daj znać :) Dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...