Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 4 - ładowanie bez końca.

Pikusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gra działała na ruskim języku, po zainstalowaniu spolszczenia i ręcznym pozmienianiu regedit'a, gra ładuje się bez końca - mfQCt0y.pngTo nie jest antywirus, ani złe spolszczenie.

Opublikowano

Mogą ci dac bana/warna dużego za ponowne zakładanie tego tematu ale dobra hmm..

PunkBuster aktualizuj a jak nie to od nowa bf4 musisz ponieważ Z tego co tutaj widzę to jest TYLKO wersja ruska i nie da się jej zmienić musiałbyś skądś pobrać dobre pliki angielskie lub od jakiegoś kumpla który ma bf4 skopiować pliki angielskie/polskie i wkleić do folderu z tymi ruskimi (podmienić).

Yyy...podaj jaki masz sprzet xD

Wgraj innego crack'a ;)

A co ma do tego sprzęt i crack? Napisał że działała mu ruska wersja tylko gdy wgrał te pliki angielskie/polskie to mu przestała działać (ciągle wczytywanie). Crack oraz sprzęt nic do tego niema.

Musi być coś z tym bf4 wersją. albo zrobili go tak że nie da się zmienić mu języka miałem taki problem z gta eflc miałem ruską wersje i angielskie ani polskie pliki tego nie zmieniały ponieważ gra nie działała. Więc niestety ale coś z tymi plikami jest.

Opublikowano

Ogarne może od kolegi te pliki, jeśli będe wiedział jakie ;d - aktualizuje punkbaster'a, ale nie wiem czy to coś zmieni.

edit. ciągle to samo.

Opublikowano

Może coś źle zmieniłem w regedicie? - Bo samo wgranie nic nie zmieniło, tylko po zmianie w rejestrze na angielski przestało działać.. Nawet jak próbuje zmienić spowrotem na ruski.

Opublikowano

Pogrzebałeś w plikach i teraz ci się nie wyczytuję.

Za grzebanie w plikach można wyłapać tymczasowego bana.

Radzę ci naprawić instalację i przywrócić grę do oryginalnej wersji.

No chyba że kupiłeś Ruskiego Bf-a :)

Jeśli tak to możesz zamówić już następnego EA jest teraz uczulone na Ruskie CD-Key-e i od razu konta blokuje/banuje

Tak było w 3 więc tu się raczej nic nie zmieniło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...