Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Shyvana carruje?

shadowsninja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, zerowe ganki przed 6 + malutki DMG w early rozłożony over time. Obecnie useless, ewentualnie można ją picknąć na topa.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Nie, zerowe ganki przed 6 + malutki DMG w early rozłożony over time. Obecnie useless, ewentualnie można ją picknąć na topa.

Głupota shyv w early ma duży damage z q i w więc trudno ją zcounterjunglować. Wracaj do brązu głupi psie

Opublikowano

shy ma bardzo duży dmg, czyści jungle szybko, brak conterow

jedyny minus to brak cc, dlatego polecam ghosta albo exhausta na jungle

@down

frozen malletem, ale zanim to złożysz to hoho

ew. phage aby jeszcze szybciej biegac ;D

Opublikowano

Na obecną mete shyvanna dobrze grana jest naprawde mocna mimo tego ze w teorii ona nic nie znaczy

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

AHAAAJAJAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH SHYV SLABE GANGI I ZERO DMG HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH

runki pod ms + w = jesteś szybszy niż pony

red > Q > + don't miss E zabijasz szybciej niz udyr i lee

cya

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

O kurwa, Shyvana duży DMG xD Brązy widzę rzuciły się na temat, ale nic dziwnego, na MPC dużo jest pojebów, którzy chwalą useless picki z pick ratio mniejszym niż 1% i robią z boskich OP'ków (vide Sion pare tygodni temu).
A panu wyżej, który stwierdził, że Shyv ma większy burst od Lee o Udyra (o kurwa, kurwa, kurwa xDDDD) polecam dobić najpierw ten 30 level, i pograć rankedy.
@up - Żaden, nie kupuj jej, bo będziesz tylko żałował kasy.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png

Opublikowano

Lepiej idź na inne forum się dowiadywać, bo jak pisałem, ludzie wprost miłują się tutaj w robieniu z gówien, którymi nikt nie gra, jakiś OP'ków, jeszcze nie rozpracowałem czemu. Wystarczy popatrzeć na pick/ban ratio, na pro playerów, streamerów itp. Ktoś nią gra? Nope.

12zuijh.png

Opublikowano

Nikt ją nie gra ty jesteś chyba śmieszny jak nauczysz sie grać zajebiscie dana postacią to scontrujesz nawet swoja kontre proste.

@up

Ja wiem że dla ciebie pickuje się jedynie na rankedach eve heca,zac,jarvana,zeda lub ahri ale kurwa nie trzeba tylko grać postaciami co sa lepsze pod wzgledem swoich skilli no ja pierdole nie rozumiem cię człowieku grasz tym co ci pasuje a nie to co ci każą .... jak chcesz grać shyvana to graj ona jest dobra i nikt ci nie wmawia że jest inaczej. Zagraj sobie parenascie gier shyvana na normalach a pózniej na rankedach jak ją ogarniesz w miare to zobaczysz że jest fajna postacią

A jeszcze jedno do ciebie mam ja myślisz że shyvana się nie da wykierować mój kolega z bronzu wyszedł do platyna nią w tydzien wiec nie pierdol mi tu o banach i pick/ban ratio a po drugie niby czemu mamy grać tym co ogladamy na stremach to cie nie rozumiem czlowieku.

Opublikowano

A tam bzdury niektórzy gadacie.

Shyvana nadal jest bardzo dobrym junglerem, duży dmg, buff do AS, dzięki temu ma świetne ganki.

Pewnie, że sie da nią wycarrować grę, wystarczy ją ogarnąć.

279981407253602336505.png
Opublikowano

jak typek/bot nie ma warda i wpierdolisz sie z redem to mozesz troche namieszac, moim zdaniem bardzo slabnie w late, to jest tylko moja opinnia wiec brazy zamknac ryj xD

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Shyvana to bardzo dobry solo toper, bardzo dobre dmg, farma i nawet przy full tank robi niezłe dmg.

Build

Start z doran shieldem

Botrk

Sunfire/Omen/Spirit

Trinity

I dalej lecisz sobie bardziej w tanka lub dmg.

Opublikowano

Lepiej idź na inne forum się dowiadywać, bo jak pisałem, ludzie wprost miłują się tutaj w robieniu z gówien, którymi nikt nie gra, jakiś OP'ków, jeszcze nie rozpracowałem czemu. Wystarczy popatrzeć na pick/ban ratio, na pro playerów, streamerów itp. Ktoś nią gra? Nope.

tak ktoś nią gra ostatnio m. in TheOddOne a zresztą: http://www.probuilds.net/champions/Shyvana

Opublikowano

Shyvana słaba? Nie ma Dmg ? Co wy kurrwa pierdolicie ? Słabe ganki ?

Kurwa ludzie, 3 quinty na ms, maxujemy W idziemy na counter jungle. Ogromne dpsy, do tego burst q, e osłabia armor.

Nie dość że nie idzie jej ujebać to ma ogromny dmg, pierdolicie głupoty. Nie gracię nią, albo jej nie ogarniacie nie wypowiadajcie się proszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...