Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kara AFK.

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !! ;-)

Mam pytanie do wszystkich lolowiczów. Jak to jest z banami za afk ? Mam właśnie zamiar nabyć

pewne konto, tylko, że jest one zablokowane za opuszczenie gry do piątku, co to oznacza ?

Kumpel mówił mi, że za next raz jest już perm, jeżeli np. odłączy mi się internet. Jak ten

system działa, ocb. ogólnie w systemie kar za AFK ?

Prosiłbym o jakieś wyjaśnienie, oczywiście nagrodzę plusikami.

pzdr,

Ernest.

Opublikowano

System Leaver Buster nakłada blokady, które trwają od 1 godziny do 7 dni. Uzależnione jest to od twojego poziomu opuszczeń. W miarę wzrostu liczby twoich opuszczeń otrzymywać będziesz surowsze kary, które mogą przełożyć się na trwałe zawieszenie twojego konta w League of Legends. Od czasu do czasu system nakłada trwałe blokady na konta, w przypadku których odnotowano zbyt wysoką liczbę blokad 7-dniowych.

Czyli konto może dostać perma za opuszczanie gier.

https://support.leagueoflegends.com/entries/21205676-Opuszczanie-gier-LeaverBuster-FAQ

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Niema banów za AFK :O

@Up .. hę?

A co do banów za afk.. to jeśli w krótkim odstępie czasowym opuścisz pare gier to możesz dostać bana czasowego. Ale żeby dostać perma to chyba musiał byś mieć 90% gier opuszczonych :c Trzeba się nieźle postarać .

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie ma banów za afkowanie jeżeli nikt nie wyśle zgłoszenia. Ale ten ból dupy kiedy w twojej drużynie ktoś afkuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...