Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Harrowing i avatar Przywoływacza

Zyzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam takie pytanie dotyczące Harrowing.

Bardzo bym chciał otrzymać jeden z pięciu avatarów przywoływacza, ale boje się że popełnię pewny błąd na który nie mogę sobie pozwolić.

Dlatego wolałem napisać temat i zapytać się użytkowników MPC Forum.

Chodzi mi głównie o zakupienie Skórki z Harrowing po czym otrzymujesz ten właśnie avatar:

1liWBxD.png

''Kup dowolną zawartość z Harrowing''

Więc jeżeli kupię Katarine Kociak to otrzymam ten avatar czy muszę wybrać inną skórkę ?

Opublikowano

Nagrobek

0gvw1W9.png

''Użyj skórki totemu z Harrowing''

Jeżeli chodzi o ten avatar przywoływacza, to muszę kupić dokładnie ten totem żeby otrzymać avatar czy mogę zakupić dowolny totem z Harrowing ?

Opublikowano

Wystarczy, że zaznaczysz w sklepie z totemami używanie darmowych skinów totemów.(czas limitowy do końca harrowing)
Jak już to ustawisz grasz, stawiasz warda i na drugi dzień dostajesz ikonke.
NIe musisz wcale nic kupować.

Opublikowano

Wystarczy, że zaznaczysz w sklepie z totemami używanie darmowych skinów totemów.(czas limitowy do końca harrowing)

Jak już to ustawisz grasz, stawiasz warda i na drugi dzień dostajesz ikonke.

NIe musisz wcale nic kupować.

Chodzi ci o zaznaczenie totemu X i póżniej jak już wejdę do gry będę mógł z niego korzystać ?
Przykładowo ...
KHwVzTE.jpg
Jeżeli zaznaczę tą skórkę totemu to otrzymam ją w grze i dostanie póżniej avatar Przywoływacza ?
Opublikowano

Czyli nie muszę nic płacić ? wystarczy jedynie że zaznaczę ten Totem i otrzymam w ciągu 12h do 24h avatar ?

Opublikowano

Jesli juz powstal to mam pytanie.

Jezeli kupie tajemniczy prezent to zalicza sie to do kupna zawartosci harrowing i prezentu?

Czyli czy dostane wtedy te 2 avatary?

Opublikowano

Nie, zalicza się tylko do prezentu, dostajesz wtedy jednego avatara, i nie jest to ten , który kolega pokazał jako pierwszy. Oczywiście jeśli komuś kupisz tego gifta, sobie nie możesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...