Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemki z IS - Zdatne do handlu?

Godlet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema powiedzcie mi czym z is da sie handlować na pl ? co jest najdroższe , czy da sie handlowac wierzchowcami z is na 7 dni , i czy na takim odrazu kupionym wierzchowcu mozna bic jak z boja czy trzeba wykonac cos dodatkowego?

65339939328376711656.png
Opublikowano

Wszystkimi przedmiotami ktorymi da sie handlowac pisze "Przedmiot jest zdatny do handlu."

Im drozszy przedmiot tym wieksza cena w grze, proste.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Wierzchowcami z Isu niestety handlować się nie da.

A bić z wierzchowca bez boja się da, ale to zależy od wierzchowca, z tego z isu chyba nie da się.

Opublikowano

czekam na wiecej komentów , mozecie mi wymienic itemki z is (sm nie gra roli) które całkiem dobrze i o całkiem pokaznej cenie sprzedają sie na tobołku ? dam like :)

65339939328376711656.png
Opublikowano

siema powiedzcie mi czym z is da sie handlować na pl ? co jest najdroższe , czy da sie handlowac wierzchowcami z is na 7 dni , i czy na takim odrazu kupionym wierzchowcu mozna bic jak z boja czy trzeba wykonac cos dodatkowego?

Najlepiej jest kupic dodanie bonusu i bonowac itemy od 30 lvl+ Wtedy będą droższe.

Co do wierzchowców to możesz od razu na nich bić. Nie trzeba żadnej misjii wykonywać.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Najlepiej jest kupic dodanie bonusu i bonowac itemy od 30 lvl+ Wtedy będą droższe.

Co do wierzchowców to możesz od razu na nich bić. Nie trzeba żadnej misjii wykonywać.

jak sie nazywa ten wierzchowiec w is ? :D

106ir79.png

Opublikowano

Kto bonuje fmsy dodaniami i zmiankami z isu ? -.- Ty ? Przecież ma się ze skrzynek ucznia....

@topic

Kupuj fryzurki i sprzedawaj i pety (chyba nie można handlować ale sprawdz)

Opublikowano

Najlepiej kupuj skrzynki te co są w nim zwierzaki :D Lub kupony na SM one chyba najlepiej schodzą.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

gdzie moge kupić kupon na sm ? bo widzałem ze koles ostatnio sellał na tobołku kupon ;o

65339939328376711656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...