Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do telefonu przedstawionego nie wypowiadam się, gdyż wszystko co na jego temat wiem jest zaczerpnięte z internetu i nie chcę Cię wprowadzać w błąd.
Jednak jeżeli chodzi o telefon do 1100 to ze swojej strony mogę polecić Galaxy S3 LTE, sam go mam i jestem zadowolony. Parametrów tego telefonu nie będę wypisywał, gdyż masz je na każdym portalu poświęconym telefonom komórkowym typu: mgsm.

Jedynie mogę przedstawić pare wad tego telefon'u bo niestety takowe ma.. :C
- ekran Gorilla Glass 2 - wytrzymały, ale rysuje go kwarc (drobinki piasku w kieszeni np.) - także dobra folia niezbędna
- plastikowa obudowa jest minusem, ale ma też swoje plusy ze względu na "dobre przyjmowanie upadków" oraz tanią wymianę.
- można się jeszcze przyczepić do ramki wokół telefon'u która kiedy pęknie z powodu nie właściwej eksploatacji, naraża cię na dodatkowe koszty wymiany (masz wtedy do wymiany cały panel przedni wraz z ekranem )(koszt ekranu 300-400 zł) co jest niefajne;<
- opóźnione oficjalne aktualizacje ze strony Samsung'a
- aplikacji/gier nie można przechowywać na karcie SD, ale pamięci wewnętrznej jest 16 gb więc nie jest tak źle.

Poza tym do gier jest OK (2gb ramu, 4 rdzenie 1,4), na dniach otrzyma aktualizacje androida 4.3 (dopiero ;x), WIFI nie muli, większych lagów jak na androida nie odczułem, aparat(nie znam się zbytnio na tym, ale do normalnego użytkowania jak najbardziej zdaje rezultat), poręczny, dobrze trzyma się w dłoni, dodatkowo ma otrzymać niektóre funkcje/aplikacje z S4.

Jak dorzucisz sobie jeszcze jakiś pakiet internetu LTE to w ogóle kosmos :]
Reasumując polecam :]

Opublikowano

Nigdy nie dałbym tyle za telefon którego firma nie ma mojego zaufania.

Jak kolega wyżej polecam Ci SGSIII

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Siema.

Szukam telefonu tak do 1100 złociszy.

Musi mieć DuoSIM konieczna obsługa AERO2.

Z tego co szukałem podoba mi się :

http://www.saturn.pl/smartfon-prestigio-multiphone-5044-duo-black,id-886864

Jak myślicie wart tej ceny ?

Parametry ma w porządku. Całkiem przyzwoite. 999 zł to taka optymalna cena za tego typu urządzenia, ale być może znajdziesz coś tańszego. Firma czy model nie jest jakoś szczególnie znany, ale nie oznacza to od razu, że telefon jest beznadziejny. Jak każdy sprzęt na pewno ma swoje wady. Zapoznaj się z opiniami konsumentów i tyle. To mimo wszystko bardzo pomaga w podjęciu decyzji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...