Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logi z Clienta proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

r

r

r

r

r

r

Witam klient wywala mi logi na mapie metin2_map_spiderdungeon_02

1105 22:26:05254 :: CActorInstance::__RunNextCombo(wComboType=0, wComboIndex=1) - m_pkCurRaceData->GetComboDataPointer(m_wcurMotionMode=9, &pComboData) == NULL

nie wiem jak ten log rozszyfrować gdzie mam go załatać

wiec zwracam się do was o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie że pomogę :p no pseudo technicy nie wiedzą o co kaman i tylko sprawdzili, hm aż dziwię się że nikt nie napisał nic xD hm to tak na tej mapie na której występuje ten log to tam są moby i tam jest błąd więc no hm po zabiciu tego moba wyskoczy więcej błędów i większy log i no przywołaj sobie tego moba komendą i sprawdź, jak nic nie będzie to problem leży w mapie ale wydaje mi się że to wina mobów bądź jednego moba więc najlepiej sprawdź tak jak mówiłem a potem na końcu proszę byś tam wykasował moby i wszedł na mapę i jak nie będzie żadnego błędu to wtedy wina mobów bądź moba :)

Zastrzegam kopiowania mojej zawartości i tworzenie tematów tego typu bądź innego oraz zakaz kopiowania i dodawania tego problemu do tematu JachuPL.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Zastrzegam kopiowania mojej zawartości i tworzenie tematów tego typu bądź innego oraz zakaz kopiowania i dodawania tego problemu do tematu JachuPL.

Pozdrawiam.