Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licytacja przedmiotów DH

Wojaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj postanowilem sobie zalicytowac pas na DH i kiedy to zrobilem wygralem, jednak nie dostalem go jak tego oczekiwalem, zamiast tego pas ktory licytowalem i jego cena spadly do zera a to, co zalicytowalem przemiescilo sie na inny pas wiele gorszy od tego, co zalicytowalem, O co w tym chodzi? Dodam, ze pierwotnie pas ktory licytowalem konczyl sie za 2 min, po tym czasie wygrywajac moja licytacja zmienila sie na pas z mniejszym dmg i z dlugoscia 2 dni...

Opublikowano

Pierwszy raz slysze o czyms takim :) na pewno nie kliknołes na inny pas niz chciales ?

Jedyne rozwiazanie to zgloszenie do suportu - może coś wskuraja, lecz nie sądze ;/

Za ile licytowaleś ??

Opublikowano

Nie jest to drogi item, jednak, ze zaczynam od poczatku a golda nie mam zamiaru zamawiac, troche mnie boli, ze item ktory kosztuje paredziesiat tysiecy bede musial kupic za 100 razy tyle jezeli mnie nikt nie przelicytuje..

Opublikowano

Prawdopodobnie gość który to sprzedawał wycofał się ze sprzedaży i ją anulował, a twoja aukcja przeniosło się na najbardziej podobną aukcje pasów.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Nawet jeśli tak to jest to błąd. W przypadku gdzy podczas licytowania przedmiot zostaje zdjety lub kupiony nie można dokonczyc procesu zakupu - pojawia sie komunikat ze towar niedostepny lub błąd (dla tego na Ah sa przedmioty za 0 golda ale nie można ich kupić)

Jeśli na prawde chcesz walczyc o ta kase to pisz do suportu - może cos uda sie zadziałać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...