Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ikonki broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Nie wiem czy dobry dzial jak nie to przeniescie.

A wiec... Kumpel dal mi zadanie aby zrobic system ulepszen itemow do serwera ktory bedzie stawial. Mysle sobie spoko "easy" robota.

Rozpakowywuje plik icon z folderu pack, biore np id broni, odpala w gimpie a tu calkiem inna ikonka. Do zbroj tak samo. ID wpisane w EQ jest inne niz z icon.

Do jasnej cholery skad to bierze te ikonki?

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Daj mi tutaj id z locale_pl z pliku item_list.txt i Ci wszystko powiem i wyjaśnie.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

wklej.to/x5fOH
Bron ma ID 7300
Kurcze mój złom niestety nie wyświetli całego wpisu, mógłbyś wrzucić linijkę gdzie jest wpisane id broni 7300 to byłoby git bo dopiero 8-9 po wypłacie wtedy będę to będę miał fona z androidem itd no i wtedy będzie git, ale niestety posiadam jeszcze mojego złoma więc lipa :c hm Naid nie ma to albo to.. -.- nawet nie potrafisz odczytać dokładnie pseudo techniku a piszesz -.-

Jeżeli w item_list.txt jest prawidłowo wpisane to musi być to id i zobacz czy prawidłowe icon rozpakowujesz :p tak dla pewności :3

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

nie bardzo rozumiem o co kaman skoro icony wcae nie musza byc w icon wystarczy że w folderze asdasd ścieżka bedzi /icon/icon/item rozpakuj wszystkie pliki dodane do index az w koncu znajdziesz pliki icon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...