Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NOWOŚĆ NOWY TYP SERWERA Minecraft Chelenges....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wraz z kolegą, oglądając serie pewnego yotuber'a postanowiliśmy założyć serwer, który opierał by się na różnego typu zadaniach. Podobnie na jak w jednym z pluginów na serwery SB są zadania, chcielibyśmy aby i takie był na naszym serwerze. Tylko oczywiście bardziej rozbudowane i na czas. I teraz mam pytanie czy interesowała by was gra na takim serwerze, czy raczej nie za bardzo? Piszcie w komentarzach po niżej ....

Opublikowano

Jakbyś zrobił autorskie pluginy, autorski lub epicki generator mapy i autorski spawn to oczywiście

Opublikowano

Z chęcią zagram ;) ale musi być dobrze skonfigurowany i "ładnie wyglądać" ;)
No i w miare łatwe zadania powinny być ;) chociaż nie za bardzo ...

Opublikowano

Już mam rozpisane te "challenge", mam zamiar zrobić kilka poziomów tych "challengów" tzn. easy, normal, hard etc. Teraz tylko przydał by mi się ktoś do pomocy w pisaniu skryptów bo nie jestem w tym jakoś bardzo zaawansowany ;( . Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, bądź chce po prostu pomóc proszę o pw.

//edit jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli dam zapowiedź serwera już nie długo ;)

Opublikowano

Już mam rozpisane te "chelenge", mam zamiar zrobić kilka poziomów tych "chenelgów" tzn. easy, normal, hard etc. Teraz tylko przydał by mi się ktoś do pomocy w pisaniu skryptów bo nie jestem w tym jakoś bardzo zaawansowany ;( . Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, bądź chce po prostu pomóc proszę o pw.

//edit jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli dam zapowiedź serwera już nie długo ;)

Nie "chelenge" tylko "challenge" ; ) Taka mała poprawka : )

Pozdrawiam,

misiekcraft

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...