Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko odnośnie zaczęcia gry

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w metka na globalu opłaca się zaczynać grać ?

Chodzi Mi o to ( bo słyszałem że global zszedł na psy i jest to gra typu: pay to win " Może głupio pytam ale czy da sie rade coś osiągnąć bez wydawania kasy na tą gre? Nie mam zbyt wielu kumpli do grania więc z zarobkami będę miał ciężko.

Jeżeli tak możecie polecić Mi dobry serwer na którym łatwiej idzie zarobić lub coś w tym stylu :) ?

Opublikowano

Faktycznie Diumar wydaje się być najlepszym wyborem, przynajmniej według mnie. Ceny spadają, sporo ludzi czeka, aż właśnie pospadają one i będą mogli kupić rzeczy taniej. Tak samo jest na innych servach np Etolinie.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Po fuzji oczywiście że warto grać na globalu gra bardzo dużo ludzi na każdym serwerze przez co grając czuje się jak kiedyś. Oczywiście gra jest pay2win ale jeżeli byś się postarał to eq 5b kupisz na shopach. Z serwerów to polecam albo Diumar albo Samos

1396292564-U784394.png
Opublikowano

A tak biorąc pod uwagę nie warto w ogóle zaczynać gry na globalu

Na dzień dzisiejszy właśnie opłaca się :)

Wchodząc do m1 można spostrzec masę sklepów i pełno graczy.

Może i zepsuli grę przez nowe itemy/mapy, ale nadal opłaca się tam grać.

Opublikowano

To nie jest już ten sam co kilka lat temu global gdzie było ciężko o EQ teraz jest znacznie łatwiej jeżeli lubisz szybko zdobywać EQ i inne to polecam ci zagrać.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...