Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne . . .

banujcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przegladam sobie dzisiaj forum metin2.pl i tu temat ze "oddam konto 225 SM doswiadczonemu graczowi" napisalem, potraktowalem to jak zart gosciu wybral akurat mnie ; p napisalem mu na gg i podal mi haslo do konta id konta haslo do meila id meila. na meilu jeszcze byla wiadomosc o zalozeniu konta ( z 30 stycznia czyli z niedzieli ) na koncie faktycznie jest 225 SM. zminilem haslo do e-maila i do konta, e maila "zaczolem " zmiieniac na swoj. i teraz mam pytanie bo wydje mi sie to troche podejzane ze koles 3 dniowe konto z 225 SM oddaje za darmo ( podobno wyjezdza do angli ) czy moze w jakis sposob odzyskac to konto ? jak dal mi meila (na wp ) i hasla do konta. ? zeby nie bylo ze ja zaczne grac a on mnie haknie i wszytko zabierze.

pozdro.

Opublikowano

zmien haslo do e-mail i konto twoje xD

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

chyba go rozgryzłem xD

mial podane w informacji o koncie na wp nr telefonu i alternatywny e--mail. jak wiadomo na wp jak sie wysle moze odzyskac haslo : ] jest jeszcze jakis sposob ? to go szybko zmienie

Opublikowano

Nie ma już innego sposobu...

W takim razie konto w Metinie jak i poczta jest juz twoja... ^^

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

ale aby anulowac zmiane hasla to trzeba kliknac w wiadomosc co sie stanie jak ta wiadomosc usunie a on by wszedl na e-maila ? nic by mu to nie dalo ?

Opublikowano

W ciągu 7 dni będzie możliwość anulowania zmiany email na mailu na który był rejestrowany czyli w twoim przypadku tym na wp. Jeśli w ciągu tygodnia nic się nie zmieni konto bd twoje.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...