Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bf 4 vs bf3

wuferst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje pytanie jest takie czy oplaca sie kupic bfa 4 za 208 zl czy bfa 3 za 150zl z wszystkimi dodatkami na ps3 ?

roznia sie czyms ?

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

a oplaca sie wziasc to http://www.empik.com/battlefield-4-edycja-przedpremierowa-ps3-electronic-arts,p1067845627,multimedia-p ? i mam takie pytanie jeszcze jak zamowie to z dodatkiem to mi przyjdzie normalnie pudelko z gra i w srodku kod ?

i co oznacza "edycja przedpremierowa"

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Bardzo się różnią. Weź Battlefield 4. Podobno na PS3 grafika nie wygląda najlepiej, ale i tak lepiej niż w Battlefield 3.

Nie masz racji więc się nie wypowiadaj o.O (widziałem na własne oczy)na ps3 i xbox grafa w bf4 jest ładnie mówiąc kitowa dla porównania w bf3 jest o wiele lepsza . Grafika w tej części bfa będzie ładnie wyglądała na konsolach next gen czyli ps4 i xbox one oczywiście na komputerze najlepiej bo to oczywiste :) Zależy kto co woli może i w bf4 jest grafika lepsza ale bf3 ma w sobie to coś czego 4 nie ma . Bf4 jest ciągle optymalizowany + walczą z usuwaniem bugów bo jest ich masa ale wiadomo zawsze tak jest na starcie. Jeśli chodzi o GUI to bf3 ma lepszą kolorystykę, jest bardziej w jasnych kolorach tj.niebieski miła dla oczu co poprawia jakość gry natomiast w 4 moim zdaniem gui to jedno wielkie pice of shit, niemiła kolorystyka tj.szare kolory ciemne sprawiają że oczy szybko się męczą i odechciewa się grać .Wybór należy do ciebie.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Nie masz racji więc się nie wypowiadaj o.O na ps3 i xbox grafa w bf4 jest ładnie mówiąc kitowa dla porównania w bf3 jest o wiele lepsza . Grafika w tej części bfa będzie ładnie wyglądała na konsolach next gen czyli ps4 i xbox one oczywiście na komputerze najlepiej bo to oczywiste :) Zależy kto co woli może i w bf4 jest grafika lepsza ale bf3 ma w sobie to coś czego 4 nie ma . Bf4 jest ciągle optymalizowany + walczą z usuwaniem bugów bo jest ich masa ale wiadomo zawsze tak jest na starcie. Jeśli chodzi o GUI to bf3 ma lepszą kolorystykę, jest bardziej w jasnych kolorach tj.niebieski miła dla oczu co poprawia jakość gry natomiast w 4 moim zdaniem gui to jedno wielkie pice of shit, niemiła kolorystyka tj.szare kolory ciemne sprawiają że oczy szybko się męczą i odechciewa się grać .Wybór należy do ciebie.

Zacznijmy od tego, że w Battlefield 3 niewiele osób gra, grafika jest gorsza, a w Battlefield 4 jest lepszy dźwięk, większy wybór broni i ulepszeń, i dużo różnych dodatkowych atrakcji np. Levolution (za dużo nie oferuje, ale jest).

Co do grafiki to jest bardzo realistyczna.

Nie pisz o błędach i optymalizacji, bo Battlefield 3 po premierze też miało dużo bugów i kiepską optymalizację.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że w Battlefield 3 niewiele osób gra, grafika jest gorsza, a w Battlefield 4 jest lepszy dźwięk, większy wybór broni i ulepszeń, i dużo różnych dodatkowych atrakcji np. Levolution (za dużo nie oferuje, ale jest).

Co do grafiki to jest bardzo realistyczna.

Nie pisz o błędach i optymalizacji, bo Battlefield 3 po premierze też miało dużo bugów i kiepską optymalizację.

W bf3 nie gra dużo osób? Hm dziwne bo jakoś ostatnio grałem i nie widzę żeby były pustki na serwerach .Wyjście bf4 wcale nie oznacza końca bf3 :) To samo będzie jak wyjdzie 5 ludzie dalej będą grać w 4 ,3 i starsze wersje . Co do grafiki to niech sobie jest gorsza , nie samą grafiką się żyje może i jest dobra ale dla mnie liczy się rozgrywka nie jakaś grafika .Dubbing polski jest do kitu i to nie jest tylko moja opinia , polecam grać na angielskim , w dźwięku nie odczuwam różnicy .

Co do tematu polecam ci kupić w media markt lub w saturnie , deluxe edition.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...