Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

Adrian10001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.
Czy moglby mi ktos napisac podstawowe komendy source mod? nie zadne linki tylko komendy tak jak sie je pisze i do czego one sluza bylbym za to bardzo wdzieczny.

Witam.
Czy jest jeszcze taki serwer na ktorym pisze sie komende i dostaje sie wszystkie achivmenty? jak tak to poprosze o id serwera a jak nie to moze jest jakis inny sposob?

Witam.
Jest jakis sposub zeby dostac vodo itemy i zeby bylo ich duzo a moze jest jakis serw na ktorym leca takie itemy?

Opublikowano

Tylko po S.A.M (Steam archivent menager) można dostać bana oraz działa w grach np: L4D2,TF2.

Jakoś nie mam bana.

A że działa w grach, no nie rozumiem, trzeba być w grze jeżeli dobrze myśle, tak?

Opublikowano

na przykład: sm, sm_addban, sm_admin, sm_ban, sm_cvar, sm_map, sm_kick, sm_reloadadmins, sm_unban

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jakoś nie mam bana.

A że działa w grach, no nie rozumiem, trzeba być w grze jeżeli dobrze myśle, tak?

Chodzi o to, że SAM działa nie tylko w TF2, a także w innych grach. To wielka wada.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

na serwerach z podziemiami się pojawiają prezenty i trzeba je znajdować ale gdzie konkretnie się pokazują nie wiem ale na zwykłych serwach jest komunikat że nawiedzony prezent zniknął . sam poszukuję mapy z podziemiami. jak czytałem prezenty pojawiają się Ok.5 minut po rozpoczęciu mapy, i jak jest min.10 graczy

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Z łaski swojej nie pisz 3 tematów w prawie tym samym czasie, tylko 1 z kilkoma pytaniami. Bo przy tak lagującym forum baardzo trudno się je łączy.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Chodzi o to, że SAM działa nie tylko w TF2, a także w innych grach. To wielka wada.

Yyy, ale można wybrać gdzie i jakie aczki, więc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...