Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

e dziennik

danielekm21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pyt.

Da się wryć na dziennik

Myśle zrobić to dla ja jestem w ostatniej klasie

1.Przed lekcją podepnę pendriva z programem z własnej ręki zrobionym w kafejce internetowej.(Program sam sie uruchomi oraz ukryje w pasku zadań pod jakimś logo które nie będzie wzbudzać podejrzeń Program bedzie zapisywał każde kliknięcie na myszcze i klawiaturze uwzględniając położenie myszki.)

2. Po lekcji odepne pamiec i zabiorę do domu.

3. Na następnej lekcji za tydz. po lekcji zorganizuje robienie gazetki klasowej zamkne klase i po lekcji przedmiotu do którego mam nick i hasło zaloguje się i wpiszę każdemu oceny w przediale od 4-6 za odp ustną temat z poprzednich lekcji.

Piszę tu ponieważ jestem zielony w tych sprawach

1.Jakie są szanse przez jakiś okres czasu nauczyciel się nie połapie.

(Zamierzam zrobić to pod koniec roku gdy dużo osób nie chodzi uwzględnie kto był w szkole a kto nie.

2. Co mi za to grozi ??

Prosze o normalne odp a nie piepszenie(bez obrazy) żebym się w takie rzeczy nie bawił.

A Librus ma swuj zegar czy korzysta z komputera ?????

U nas nauczyciele ledwo co wiedzą jak internet explorer właczyć

Gdyby librus korzystał z zegara w komputerz przestawiło by się zegar na czas lekcji

Od nauczyciela zależy co on tam widzi kiedy ostatnio się logował i kiedy dodał ocenę

Czego bali się zalogować to nie CIA to polska policja nie wiedzą co to jest odcisk palca a nauczyciel nie udowodni kto to zrobił

Przy naszych nauczycielach wszyscy ściągają i oni o tym wiedzą (Pasowało by poprawić oceny żeby się nie połapali ???)

Opublikowano

1. Połapie sie raczej napewno chyba że masz naprawde jakąś dużą szkołe gdzie ciężko jest wszystko ogarnąć :<

2. No jak będzie to na koniec roku to napewno cie nie wywalą, najwyżej nagana ;p

1. - Raz kozie śmierć ale najlepiej nie przesadzić.

2. :

LololOL.

Człowieku. 1. Masz 18?

Tak - będziesz miał przejebane.

Nie - twoi rodzice będą mieli przejebane.

2. Po co ci to? Nie zdałeś? Jak nie to nie widzę powodu.

Opublikowano

Z kumplami raz nagraliśmy facetke jak wpisuje haslo do librusa (j. polski), ale pozniej nikt nie chcial sie zalogowac bo kazdy sie bal :D.

Ogolnie pojebana szkola, wiec bylo czego sie bac.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Gimbusy i ich pomysły...

1. Nie znamy Twojego nauczycielka, więc nie wiemy jak szybko się połapie. Jeżeli macie słabe oceny i nagle wszyscy będą mieli dobre to raczej się zdziwi

2. Tak jak inni pisali

Opublikowano

Gimbusy napaczały się na wspolnej i chcą zrobić włam do e dziennika.

@top

Jest to b.łatwe do zrobienia, a jak pan/pani zechce podłączyć swojego pena i zauważy twój? A pod koniec roku już są wystawione oceny, więc po co ci to?

Opublikowano

Ściąganie na kartkówkach/sprawdzianach to gówno, ale zmienianie ocen w dzienniku to większe gówno. Każdy z tych sposobem jest oszustwem więc trzeba się z tego spowiadać ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...