Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] fifa 14 pc

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiem ze bylo juz pare tematow ale zamierzam kupic sb fife 14 na pc mam dobrego pc i pada od xboxa czy bez kupowania coinsow na allegro bede mogl sie fajnie bawic na fut? Slyszalem takze ze ktos mowil ze po 6 miech od premery 13 juz nie bylo z kim grać na pc czy to prawda? Czy jest wystarczajaco graczy na pc i czy ogolnie 14 daje radę? Prosze o waszą pomoc .

Opublikowano

Graczy jest sporo.

Jeżeli zarobisz dużo coinsów to będziesz mógł się pobawić. Na samych dużo się nie zarobi.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To znaczy średnio na mecz dostajesz 500 coins. Jeden sezon to 10 meczy, czyli wychodzi ok.5k. Od tego trzeba odjąć pieniądze przeznaczone na kontrakty, kondycje i morale.

Zostanie Ci gdzieś ok. 2k.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A lepiej grac mecze czy np 20 meczy i cos próbować zarobic na aukcjach. Pozatym możecie mi przyblizyc ile np zl kosztuje van persie?

A lepiej grac mecze czy np 20 meczy i cos próbować zarobic na aukcjach. Pozatym możecie mi przyblizyc ile np zl kosztuje van persie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...