Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SURVIVAL U VESKINA | 1.6.4 | BRAK LAGÓW | 100 SLOTÓW | NON-PREMIUM | 10 GB RAM | PROMOCJA NA VIP

Lubie_Lody12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:

:

:

:

:

:
:
:
:
:
:
:
V
Witam!

Zapraszam na serwer Survival u Veskina (sławnego yotubera można powiedzieć).
INFORMACJE
IP: s3.hostmc.pl:20336
Moby: Tak
Zwierzęta: Tak
PvP: Po za spawnem
Sloty: 100

Ram: 10 GB

ADMINISTRACJA
VeskinJoy
TheMrowkaPL

PLUGINY
OtherDrops, Essentials i inne.
O SERWERZE

Serwer polega na survival, gracz ma dostęp do /sethome, /home. Są przyzwoite dropy. Gdybyś potrzebował pomocy zawsze jest komenda /helpop lub /pomoc. Serwer jest w fazie beta gdby były jakies błędy proszę to zgłaszać żebysmy wiedzieli co naprawić! Serwer jest robiony prze ze mnie (TheMrowkaPL) i VeskinJoy (Youtubera) zawsze możecie wejść na jego kanał i zasubskrybować.
VIP
Wszystko jest oczywiście pod komenda /vip. W fazie beta vip jest w promocji zamiast 6.15zl sms, placicie tylko 4.92zł sms. Vip jest na tydzien przedłużeniem oferty jest zakup ponownego vipa, posiada także rezerwacje slota! Pracujemy nad kodami. Czyli na czacie o pewnej godzinie bedziemy udostępniac kod, wystarczy go wpisać w itemshopie i dostajecie Vipa na 2 tygodnie! (14dni).
POSZUKUJECIE ADMINISTRACJI?

Odpowiedz jest prosta "nie". Jeśli serwer wypali czyli skończy się faza beta wtedy będzie rekrutacja!
BETA

Faza beta została zakończona!

Zapraszamy i Pozdrawiamy!

Zapraszam s3.hostmc.pl:20336

Opublikowano

Hmm..

skoro to serwer veskina czemu jeszcze nic z niego nie nagrał?

coś mi tu śmierdzi.

Opublikowano

Zaraz wejdę i zobaczę .

jotpte.

Wszedłem wiem co teraz piszę ; WCHODZIĆ ! NIE POŻAŁUJECIE ! WSZYSTKO CO TRZEBA ! ADMINISTRACJA OGARNIĘTA !

Dużo plusów !

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...