Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wbijanie dywizji przed końcem jednak się da.

1ziomek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam często tutaj są tematy i pytania na temat czy uda się wbić golda itp wiele osób pisało tutaj od razu pojazd,że nie da rady itp więc postanowiłem wskoczyć na smurfa i udowodnić ,że takie coś jest możliwe w 3 dni i to na dodatek samymi supportami.

HlTd.jpg

Temat nie ma na celu chwalenie się bo wbicie golda to nie problem lecz pokazanie,że idzie wbić go.

Opublikowano

Powiedz to idiotom, którzy uważają że tylko support powinien kupować wardy, potem samemu płacząc że się ma noob teamy.

Smurf?! POŻYCZ KONTO XDDDDD

Game Over

Opublikowano

Wszystko się da. Można nawet rozegrać 10 rankedów 11 listopada i być w Goldzie .

Należy tylko mieć umiejętności na poziomie takiego golda.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

nowe konto zalozyles i odrazy rankedy xD troll 2/10

Ziomuś, gdybyś myślał chociaż odrobinkę to byś wiedział że dobijałem na Nim 30 lvl.

//Tak Troll

Ssy wygasły, ale masz po 12 meczu.

1382361862-U323107.png

Opublikowano

Gz ziomek ja pamiętam jak w srebrze 4 startowałem o kurde to były czasy B)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gz ziomek ja pamiętam jak w srebrze 4 startowałem o kurde to były czasy B)

To było wtedy, gdy prosiłeś mnie żebym ci grał rankedy, żeby elo wbić czy później?

@D rozumiem, że wstyd się przyznać ale tak było :p

Opublikowano

To było wtedy, gdy prosiłeś mnie żebym ci grał rankedy, żeby elo wbić czy później?

Hah? Na pewno chciałbym przez ciebie być boostowanym. Nawet na bolu nie potrafileś wycarrować gier. 7 dni = 100 gier ryzem = diamond. Tak łatwo.

Btw. Teraz graj karthusem z exh/flash/tp. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niezle. ALe gold to jeszcze nie jest tak trudno. Dopiero wyjscie z tego golda jest trudne (bynajmniej dla mnie) bo przydziela przeciwnej druzynie ogarnietych typkow na poziomie a do mojego teamu trafiaja slabsi gracze. No i sprobuj cos zrobic grajac supportem

u1lc.png
Opublikowano

@up Najgorzej jak dla przykładu jesteś lastpickiem i zepchną Cię na tego supporta, a potem masz 5 deadów z ratowania bezmyślnego adc i dostajesz flame. Ale generalnie samo wychodzenie z silvera jest proste jak drut, w tydzień wyszliśmy od SV do SII bez żadnych problemów grając firstwiny na rankedach i napieprzając w tere. :v Gold, no cóż... z tego wyjść gorzej, oczywiście nie dla wszystkich, ale jedni grają na poziomie platyny, a inni nie. Kolega siedział w goldzie I miesiąc, bo dostawał po 4 lp za win, dzisiaj dopiero udało mu się dobić wreszcie platyne.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...