Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3, gry

Manio356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się zapytać na ile mniej więcej czasu/gier wystarczy 12GB w PS3 (chciałbym na początek kupić wersję 12GB a później dokupić dysk, czy lepiej kupić od razu jeszcze dysk, jak tak to jaki).

Do tego jakieś gry które polecacie. Najbardziej interesują mnie te (chodzi mi o grywalność single/multi, grafikę itp.):

TheLastOfUs

GTA V

BF4

FarCry3

Możecie po kolei od 1 do 4 które najlepsze.

I czy opłaca się kupować PS3 jak niedługo wychodzi PS4 ? (patrząc jest droższe niż 3 ale po jakim mniej więcej czasie przestaną robić gry na 3)?

PS: Czy internet na PS3 jest płatny jak powiedzmy chciałbym grać w BF4 multi ?

Daje like za pomoc.

Opublikowano

@up

Aha spoko. To raczej kupiłbym od razu dysk.
A masz jakieś propozycje co do gier? W temacie napisałem proponowane gry (które chyba są spoko)

I wiesz czy internet jest płatny do np. BF'a ?

Opublikowano

W ps3 jest za darmo internet a w xbox trzeba płacić . A z tego co wiem to w ps4 będzie trzeba zapłacić coś chyba z 50 euro za rok. ( ale to sie pewnie jeszcze zmieni )

Polecam Ci naprawdę bf'a ja mam na pc i pomimo kilku błędów jest naprawdę spoko . A tak poza tym to gram praktycznie tylko w fife 14 na ps3 ;]

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Dzięki za pomoc.

Jak ktoś coś ma jeszcze do przekazania może pisać.

Raczej wybiorę BF4 i jeszcze pewnie coś ;)

A wersja 12GB wystarczy na np. BF4 multi i ewentualnie single i na np. FarCry 3 ?

Opublikowano

Manio 12 gb nwm czy zdajesz sobie z tego sprawę ale to jest suuuuuper mało ciężko będzie mieć zainstalowane BF4 i Far Cry 3 naraz.

Co do gier podam parę ciekawych tytułów:

-Killzone,

-Ratchet & Clank,

-Assasin's Creed,

-Uncharted,

-Little Big Planet: I i II

-Sports Chempion (na move),

- Burnout Paradise,

-Call of Duty,

-WonderBook'i,

-Gran Turismo,

-Beyond Two Souls,

-Dragon Age: I i II

-Heavy Rain.

vy3f.jpg
Opublikowano

Internet w PS3 jest darmowy. GTA V potrzebuje 9gb na instalacje, więc 12gb wersja mija się z celem.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...