Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki telefon ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić jakiś dobry telefon do 1000 zł o dobrych danych technicznych , na razie znalazłem ZTE Grand X in. Jesli znacie jakieś telefony dobre do 1000 zł to napiszcie. Z góry dziękuję

Opublikowano

Ze swojej strony polecam Galaxy S III LTE, sam go posiadam i do tej pory większych zastrzeżeń nie mam.

Nie będę wymieniał Ci parametrów tego telefon'u, bo możesz je sobie sprawdzić na np. mgsm.

Jedynie parę wad tego telefon'u bo niestety takowe ma.. :C

- ekran Gorilla Glass 2 - wytrzymały, ale rysują go kwarc (drobinki piasku w kieszeni np.) - także dobra folia niezbędna

- plastikowa obudowa jest minusem, ale ma też swoje plusy ze względu na "dobre przyjmowanie upadków" oraz tanią wymianę.

- można się jeszcze przyczepić do ramki wokół telefon'u która kiedy pęknie z powodu nie właściwej eksploatacji, naraża cię na dodatkowe koszty wymiany (masz wtedy do wymiany cały panel przedni wraz z ekranem )(koszt ekranu 300-400 zł) co jest niefajne;<

- opóźnione oficjalne aktualizacje ze strony Samsung'a

- aplikacji/gier nie można przechowywać na karcie SD, ale pamięci wewnętrznej jest 16 gb więc nie jest tak źle.

Poza tym do gier jest OK (2gb ramu, 4 rdzenie 1,4), na dniach otrzyma aktualizacje androida 4.3 (dopiero ;x), WIFI nie muli, większych lagów jak na androida nie odczułem, aparat(nie znam się zbytnio na tym, ale do normalnego użytkowania jak najbardziej zdaje rezultat), poręczny, dobrze trzyma się w dłoni, dodatkowo ma otrzymać niektóre funkcje/aplikacje z S4.

Jak dorzucisz sobie jeszcze jakiś pakiet internetu LTE to w ogóle kosmos :]

Reasumując polecam :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...